promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi megmutatta ritkán látható testvérét és anyukáját, de valaki lemaradt a családi fotóról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófiék újévi családi fotójáról lemaradt egy nagyon fontos személy, de miért?

Szabó Zsófi családjáról ritkán láthatunk fotókat. Az RTL műsorvezetőjének három testvére van: édesapjának, Szabó Gyulának az első házasságából nem született gyermeke, második felesége, Erzsi viszont kettővel is megajándékozta, Attilával és Melindával. Miután Erzsébet elhunyt, Szabó Gyula megismerkedett Pálmával, akitől Zsófi és az ifjabb Szabó Gyula született. Ugyan Szabó Zsófi jó viszonyt ápol idősebbik féltestvéreivel is, de őket talán még sosem mutatta meg a közösségi oldalán.

Igaz, öccsével sincs telepakolva az Instagramja, ugyanis Gyula csak nagyon ritkán engedi meg a nővérének, hogy közös képet készítsen vele, azt pedig még ritkábban engedélyezi, hogy ki is posztolja. Bár a fiatalember nem tudott ott lenni nővére lagziján, mióta hazajött Amerikából, igyekszik több időt tölteni a testvérével.

Most egy újévi ebéd miatt ült össze a család, Szabó Zsófi ritkán látható édesanyjával és öccsével ült be egy étterembe, hogy együtt köszöntsék a 2023-as esztendőt. Viszont rögtön feltűnhet bárkinek, hogy egy nagyon fontos személy hiányzik a családi fotóról, mégpedig Szabó Zsófi kisfia. Az RTL műsorvezetője ezt azzal magyarázta, hogy a kisfiú az édesapjánál szilveszterezett, ezért nincs még ott velük, de nemsokára csatlakozik hozzájuk.

Újév első napján mi is körbenéztünk, hogy a magyar sztárok hogy töltötték a szilvesztert. Szabó Zsófi a Déryné nevű étteremben volt a 2022-es év utolsó napján, Lékai-Kiss Ramóna pedig egy mátrafüredi szállodában. Tóth Andi viszont olyan képet osztott meg szilveszterkor, amivel eléggé sokkolta a rajongóit, Többen be is szóltak neki miatta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás