promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábornál betelt a pohár: ügyvédhez fordult Tóth Gabival
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig tűrte Krausz Gábor, jogi útra vinné az ügyüket.

Tóth Gabi és Krausz Gábor életét egyáltalán nem könnyítik meg az internetes gyűlölködők. Az énekesnő és a sztárséf mindennapjait folyamatosan megzavarják a gyalázkodó kommentelők, akik az embertelen, gonosz stílustól sem riadnak vissza. Még mielőtt megszületett volna közös gyermekük, a kis Hannaróza, volt olyan, aki azt kívánta, hogy "halva szülessen meg a kislány".

Azóta sem javult a helyzet, a házaspár még mindig kapja a gyűlölettel és rosszindulattal teli hozzászólásokat, illetve privát üzeneteket, de Krausz Gábornál most betelt a pohár. A séf eddig igyekezett viccesen reagálni ezekre a levelekre, de amikor már a családja halálát kívánva irogatnak neki, azt már ő sem tűri szép szavakkal.

„Hihetetlennek tartom, hogy az emberek erre képesek. Nem egy ilyen üzenetet kaptunk már az évek során, de a legelső, ha jól emlékszem az volt: „remélem halva születik a kislányotok”. Azon gondolkodtam már akkor is, hogy hogy lehet valaki ennyire érzéketlen és elvetemült, hogy ilyeneket írogasson. Senkinek nem kívánom, hogy átélje ezt. Persze elvicceljük, de sokszor mélyen belül azért rosszul esik nyilván, amikor ezt olvasom. Nem vagyok én sem szívbajos, írjon nekem amit akar, de ahhoz már egy végtelenül gonosz embernek kell lenni, hogy egy gyerek halálát kívánja valaki”

- nyilatkozott a Bors-nak Krausz Gábor, aki azt is elárulta, hogy feleségével, Tóth Gabival ügyvédhez is fordultak emiatt, hogy megtudják, mit tudnának tenni az internetes gyalázkodók ellen.

Sajnos azonban a jog, jelen állás szerint nincs felkészülve arra, hogy messenger üzenetekkel foglalkozzon. Más lenne a helyzet, ha valaki halálosan megfenyegetné a családot, de azzal, hogy valaki azt írja, hogy "dögölj meg", amiatt nem tehetnek feljelentést. Mindenesetre Krausz Gábor nem adja fel, és nem akarja elfogadni, hogy egyesek büntetlenül irogassanak ilyeneket nekik. Éppen ezért is szokta megosztani ezeket a leveleket névvel együtt a közösségi oldalán, és az sem érdekli, ha emiatt bepereli az illető, mert neki az a legfontosabb, hogy megvédje a családját.

(Fotó: Krausz Gábor)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás