promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lelépett az apuka: a magyar szépségkirálynő egyedül maradt a kisbabájával
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ugyanarra a sorsra jutott, mint Sáfrány Emese. Szülés után hagyta ott az apuka.

Úgy tűnik, mostanában az lett a divat a férfiak körében, hogy azután hagyják magukra az édesanyákat, miután megszülték közös gyermeküket. Nem is olyan rég Sáfrány Emesével és Szigligeti Ivettel is ez történt, és most a magyar szépségkirálynő, Kocsis Korinna is pontosan ugyanerre a sorsra jutott.

Korinnával még a TV2 is készített interjút, amikor még boldogan mesélt arról, hogy szerelmével első közös gyermekket várják. Május 11-én meg is született a kisfiú, de a pár azóta is nagyon óvatosan kezelte a magánéletüket. Az édesapáról például nem is lehetett túl sok mindent tudni, hiszen sosem szeretett volna szerepelni, viszont már nem is lesz alkalmunk arra, hogy többet tudjunk meg róla, ugyanis Korinna egy rossz hírrel indította az újévet.

A magyar szépségkirálynő a közösségi oldalán közölte, hogy szétmentek a férfival, és most már egyedül neveli a kisfiát. Kocsis Korinna sokat gondolkozott azon, hogy megossza-e ezt a dolgot a nyilvánossággal, de év végén szerette volna elejét venni a találgatásoknak és a feltételezéseknek. Elmondása szerint a kisfia apukájával már három hónapja nincsenek együtt, de hogy pontosan miért döntöttek a szakítás mellett, arra nem tért ki, de a bejegyzésében leírtak alapján arra következtethetünk, hogy egy másik nő van a dologban.

Most egyedülálló édesanyaként igyekszik előre nézni és minden erejével a kisfiára koncentrálni. Korinna őszintén reméli, hogy ahogy a gyermeke édesapja, úgy ő is előbb-utóbb megtalálja a boldogságot. Az egykori szépségkirálynő hozzátette, hogy nem kíván bővebben nyilatkozni az ügyben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás