promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Denise Richards lánya már bevállalósabb és sokkal szexibb a tündérszép anyjánál
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sami természetesen Charlie Sheen lánya, ezt le sem tagadhatná.

A kilencvenes évek egyik szexbálványa, Denise Richards februárban már az 52. születésnapját ünnepelheti, de továbbra is bomba formában van. Aki egy kicsit fiatalabb „kiadásban” szeretné őt látni, az kukkantson be a 18 éves lánya Instagram-oldalára.

A szőke színésznő 2002 és 2006 között volt a botrányhős Charlie Sheen felesége, és ebben az időszakban (2004-ben) született meg a Sami nevű lányuk. A gyerkőc közben felcseperedett, és modellé vált, ami nem volt túl nehéz választás számára, hiszen az anyja szépségét örökölte.

Némi szépséghiba, hogy az ifjú szőkeség az erotikus OnlyFans oldalon mutogatja leginkább a bájait, amivel elég szép summát kaszál. Egyelőre évente nagyjából 60 ezer dollárt (közel 23 millió forintot), de alighanem fut majd jobban is a szekér.

Sami most az ingyenes Insta-oldala rajongóit is meglepte néhány forró karácsonyi képpel, amelyeken női Mikulásnak öltözött – vagy inkább vetkőzött, hiszen egy világos bugyi-melltartó kombináción, illetve egy ormótlan hótaposón kívül semmi mást nem visel.

„A Grincs ellopta idén a ruháimat”

– pironkodott Sami egy kommentárban, de a követők persze ezen annyira nem csodálkoztak. A képek egyébként Montana államban készültek, amely az USA egyik legvadabb és leghidegebb vidéke.

A lányka azért sem szégyellte megmutatni formás alakját, kerek popsiját és szolid cickóit (amelyek az anyukájáénál azért jóval szerényebbek), mert ha valaki kíváncsi rájuk, a weben már száz másik oldalon meglesheti őket. Érdekes, hogy az OnlyFans-szerepvállalásától az édesapja egyáltalán nem volt elragadtatva, Denise Richards viszont egyértelműen kiállt mellette.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás