promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva étvágygerjesztő mellei megkoronázzák ezt az évet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva dögös képe kicsit elkésett, de még így is örülünk neki.

A Való Világ 4. szériájának botrányhősnője ebben az évben is rengetegszer felhívta magára az emberek figyelmét, hiszen többször is olyan keményen beleállt egyes celebekbe, hogy abba mindenki belepirult. Ami a szívén, az a száján, és ugyan sok balhéja volt már ebből, úgy tűnik, hogy a rajongói pontosan emiatt szeretik őt – meg persze az is közrejátszik ebben, hogy elképesztően dögös.

Amikor Baukó Éva éppen nem valamelyik magyar hírességgel törli fel a padlót a közösségi oldalán, akkor általában csábító fotókat posztol magáról, a hódolói pedig ilyenkor szinte rögtön eldobnak mindent, hogy azonnal megcsodálhassák a vadító látványt. A híresség pedig sosem okoz csalódást nekik, és ez most is így van, bár a felvétel egy kicsit elkésettnek tűnik, ugyanis egy karácsonyfa mellett pózol rajta, annak pedig már elmúlt az Instagramos szezonja – de ez nem probléma, hiszen valószínűleg mindenkinél áll még a karácsonyfa.

Baukó Éva egy sötétzöld, rövid egyberuhában, és egy térdig érő, csillogó, ezüst, magassarkú csizmában babonázta meg a követőit, arról nem is beszélve, hogy olyan tekintettel néz ránk a képen a sztár, hogy attól azonnal mindenkit elönt a forróság – szóval a botrányhősnő legújabb fotója is igazi telitalálat lett, de ez egyáltalán nem meglepő, főleg nem a rajongóinak.

Baukó Éva ráadásul egy kicsit játszadozott is a poszt melletti szöveggel, ugyanis úgy kívánt angolul boldog karácsonyt a „Merry Christmas” helyett, hogy a „Marry” után rakott egy kis karácsonyfát, majd a végére azt írta sok-sok nevetős emojival, hogy „me?” – vagyis „Marry me?”, ami a „hozzám jössz?”-nek felel meg, mintha lánykérés lenne a levegőben, ez pedig természetesen rendesen megkavarta a követőit.

Itt lehet megnézni Baukó Éva dögös képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás