promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg leleplezte az óriási titkát, eddig az orránál fogva vezetett mindenkit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle is be volt avatva a turpisságba.

A brit királyi család tagjainak szigorú előírások szerint kell élniük az életüket, ebben nincs semmi újdonság. Például az olyan köznapi dolgok is tiltva vannak számukra, mint az autogramosztás, hiszen nem lenne jó, ha a szignójuk hamisítók kezébe kerülne.

Ugyanígy tiltva van számukra a közösségi médiás szereplés is, pontosabban szólva lehetnek saját fiókjaik, ám azt az udvari etikettnek megfelelően, higgadtan és mértékadón kell működtetniük – ezt a feladatot egyébként nagy valószínűséggel alkalmazottak végzik helyettük.

Ezért is okozott nagy megdöbbentést, hogy az amúgy is fekete báránynak számító Harry herceg ezen a téren is kilóg a famíliából. Nyilvánosságra került ugyanis, hogy titkos Instagram-fiókkal rendelkezett, amelyen ráadásul sohasem látott, intim, bensőséges képeik is megjelentek.

Erre még a mindentudó brit bulvársajtó sem jött rá, az egész úgy került napvilágra, hogy a hercegi pár kikotyogta a Netflix dokumentumsorozatában. Harry már régóta ott volt inkognitóban a világhálón, sőt a későbbi feleségét, Meghan Markle-t is böngészgetés közben fedezte fel magának: az akkor még színésznőként ismert szépség egy Snapchat-kutyafilterrel átalakítva, vicces fülekkel, orral és nyelvvel pózolt egy közös ismerősük mellett.

A titkos fiók a @SpikeyMau5 néven futott (már megszüntették), és Meghan már viszonylag hamar belekukkanthatott maga is. Elmondása szerint abból hitelesebb képet alkothatott a vörös hajú hercegről, mint a sajtó írásaiból.

Harry rengeteg képet tett ki vadállatokról, a természetről, olyan egzotikus helyről is, mint Botswana, és egy alkalommal még egy sérült orrszarvú ápolása közben is láthatjuk. A Netflix műsorából kivágott fotók IDE KATTINTVA tekinthetők meg.

A @SpikeyMau5 fióknevet Harry a becenevéből, illetve kedvenc lemezlovasa, Deadmau5 előtt tisztelegve alkotta meg. Már csak az a kérdés, hogy ez a nyílt kitárulkozás hogyan jöhetett létre a királyi család minden lépését figyelő brit titkosszolgálat orra előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás