promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bud Spencer utolsó szavától könnybe lábad a szemed, a legendás pofonosztó ezt mondta a halála előtt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez volt Bud Spencer utolsó szava a halála előtt.

Bud Spencer egy végletekig türelmes, jószívű, és nagylelkű ember volt, akit az egész világon imádtak és imádnak a mai napig is. A Carlo Pedersoli néven született színészt szoros barátság fűzte Terence Hill-hez, akivel közös filmjeiért Magyarországon is rengetegen rajonganak. Szilveszterkor hagyomány már, hogy az RTL Magyarország a legendás pofonosztó páros filmjeivel búcsúzik az óévtől, és ez ebben az évben sincs másképp.

December 31-én, szombaton fél 4 körül indul a maraton a Kincs, ami nincs-csel, amit a Híradó után a Különben dühbe jövünk fog követni. Éjfél előtt pedig az És megint dühbe jövünk-et láthatjuk a csatornán, ami azt jelenti, hogy az eddigiektől eltérő módon most nem négy, hanem csak három Bud Spencer és Terence Hill-filmmel szilveszterezhetünk.

Bud Spencer 86 éves korában, 2016-ban hunyt el. Halála előtt bár nagyon leromlott az állapota, családja akkor azt nyilatkozta, hogy nem szenvedett, boldogságban, szerettei körében búcsúzott az élettől. A legendás színész fia, Giuseppe Pedersoli akkor elárulta, hogy mi is volt édesapja utolsó szava a halála előtt:

„Kérte, hogy mindannyian gyűljünk köré. Az utolsó szava csupán annyi volt: Köszönöm! Ezután hunyta le örökre a szemét”.

Terence Hill 18 filmben dolgozott együtt Bud Spencerrel, de baráti viszonyuk nem csak a forgatásokra szólt; az életben is folyamatosan tartották a kapcsolatot, és egymás családját is jól ismerték. Tökéletesen kiegészítették egymást, és kevesen tudják, hogy míg Bud Spencer tanulta a színészetet, addig Terence Hill csak belecsöppent ebbe a világba, mert valamiből fizetnie kellett a számláit.

„A végére azért megtanultam, ahogy egy majom is megtanulná”

- mondta korábban az idén 83 éves színész, akiről nemrég ismét elterjedt az álhír, hogy meghalt.

(via)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás