promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A rajongók sokkolódtak Taylor Swift halálhíre láttán - megint sikerült egy álhírrel átverni az embereket
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Taylor Swift énekesnő halálának híre gyorsan elterjedt a hét elején az interneten, ami persze szerte a világon rajongók millióit aggasztotta. Mára azonban bebizonyosodott, hogy nincs miért aggódni. 

Hiába gondolhatná az egyszeri földi halandó, hogy az év vége már nem tartogat tragédiákat, átveréseket, vagy hazugságokat, úgy tűnik, ez 2022-re nem igaz. Taylor Swiftre főleg nem igaz, ugyanis a hét azzal indult, hogy elterejesztették az énekesnő halálhírét.

Azonban most megerősítették, hogy teljes átverésrőlvan szó, és ez is csak egy a hírességek haláláról szóló hamis cikkek sorában. Szerencsére, az olyan slágerekről ismert énekesnő, mint a You Belong with Me vagy a Love Story, él és virul. Taylor Swift halálhíre terjed a Facebookon Az énekesnő állítólagos haláláról szóló pletykák pénteken erősödtek fel egy R.I.P. Taylor Swift Facebook-oldala közel egymillió kedvelést hozott. Azok, akik olvasták a „Névjegy” oldalt, hihető beszámolót kaptak az amerikai énekesnő haláláról.

„Körülbelül 11 órakor. ET pénteken (2022. december 23-án) elhunyt szeretett énekesnőnk, Taylor Swift. Taylor Swift 1989. december 13-án született Readingben. Hiányozni fog, és sosem felejtjük el. Kérjük, jelezd együttérzésed és részvéted kommenttel és az oldal kedvelésével.”

- írta a kamuoldal. Emiatt tehát rajongók százai azonnal részvétet nyilvánítottak a közösségi oldalon, kifejezve szomorúságukat, amiért a tehetséges 33 éves énekes és dalszerző meghalt. Azonban, míg néhány rajongó hitelt adott az oldalnak, mások szkeptikusak voltak. Egyesek rámutattak, hogy a hírt egyetlen nagyobb amerikai csatorna sem közvetítette, ami azt jelzi, hogy hamis jelentésről van szó, mivel egy Taylor Swift énekesnő halála jelentős hír lenne. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás