promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva a csodás melleivel teszi meghitté a karácsonyt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva ultradögösen néz ki a karácsonyfa mellett.

A Való Világ 4-ben megismert botrányhősnő, Baukó Éva szinte az összes magyar hírességnek beszólt már, ráadásul elég durván, de mostanában meglepő módon nem volt balhéja egyetlen celebbel sem. Persze ettől függetlenül ugyanúgy a figyelem középpontjában van, és a rajongói is imádják őt – ebben közrejátszhat az is, hogy a csinos híresség rendszeresen oszt meg magáról csábító fotókat.

Baukó Éva minden bizonnyal pontosan tudja, hogy mennyire bejön az embereknek, hiszen szinte folyton mély dekoltázst villant, ezzel pedig rendesen feltüzeli a hűséges hódolóit. Természetesen az ünnepek alatt sem hagyta szexi képek nélkül a közel 200 ezres Instagramos követőtáborát, ugyanis nem akármilyen felvételekkel kívánt áldott, békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket.

Csupán egy feszülős, mélyen kivágott egyberuha, és egy csodás mosoly kellett ahhoz, hogy Baukó Éva meghitté tegye a követői számára a karácsonyt, és közben felforrósítsa a hangulatot. A látvány egyszerűen fantasztikus, valószínűleg senki se bánná, ha ez a látvány fogadná a nappaliba érve – kivéve azok a celebek, akiket az elmúlt években porig alázott a beszólásaival.

Az eddigi visszajelzések alapján Baukó Éva mostani posztja is telitalálat lett, így nem meglepő, hogy nem sokkal később egy másik felvételt is megosztott ugyanarról a fotózásról, és természetesen ezt a képet is imádták a követői – ki tudja, lehet, hogy a híresség később újabb fotókat fog megosztani.

Itt lehet megnézni Baukó Éva csábító, ünnepi képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás