promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Karácsonykor szakított a magyar sztárpár? Ez volna az idei legszomorúbb történet
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sportos műsorvezetők közösségi oldalain furcsa dolog történt.

Hiába szeretne holtomiglan-holtodiglan kapcsolatot Gyenesei Leila, úgy tűnik, hogy a csinos exsportolónak nincs szerencséje a szerelemben. A 36 éves műsorvezető alighanem szakíthatott kedvesével, az Exatlon műsorvezetőjeként is ismert Monoki Lehellel, ugyanis eltűntek a közös képeik a közösségi oldalaikról.

Ez pedig az álmoskönyvek szerint nem jelent sok jót, pedig eddig nem sok minden utalt arra, hogy válságban lett volna a sztárpár kapcsolata. Sőt a férfi kifejezetten jó viszonyt ápolt Leila 5 éves kislányával is, aki még annak az első házasságából született (Feke Pál énekestől 2019-ben vált el).

„Szerencsére a lányom és Lehel nagyon jól kijönnek, sőt, imádják egymást. Az első pillanattól kezdve van közöttük egy olyan mély és őszinte kapcsolat, szeretet, amit nem lehet csak úgy megjátszani. Nekem elsődleges volt az, hogy ha valaki engem szeret, annak őt is imádnia kell. Mi ketten vagyunk, így kell minket elfogadni”

nyilatkozta korábban az anyuka. Nemrég Leila és Lehel közösen szerepeltek a TV2 Párharc című műsorában, és akkor még egyáltalán nem tűnt úgy, hogy probléma lenne közöttük, ezért is értek most mindenkit meglepetésként a fejlemények.

A sztárpár két tagja a legutóbbi Instagram-posztjaikban ugyanarról az eseményről jelentkeztek be (egy karácsonyi jótékonysági sportgáláról), és hiába pózoltak külön-külön ugyanazon reklámfal előtt, az mindenképpen gyanús, hogy közös fotó nem készült róluk.

Leila és Lehel egyaránt az Arena4 sportcsatorna műsorvezetői, így tehát – ha valóban igaz a szakítás híre – aligha lesz könnyű a jövőben egymás mellett dolgozniuk. A kapcsolat két év után futhatott zátonyra, és szomorú, hogy mindez éppen karácsonykor történt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás