promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúcsbombázó nő lett a Grincs cuki szőke kislányából, Magyarország egyik kedvenc karácsonyi filmjének főszereplőjéből
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, de már 22 év telt el azóta, hogy bemutatták az alkotást. Cindy Lou Ki már 29 éves.

Elképesztő, hogy már 22 év telt el azóta, hogy bemutatták a karácsony ikonikus rosszfiújának, A grincsnek az élőszereplős filmjét, amelyben Jim Carrey játszotta a főszerepet. És valószínűleg ez volt a világ egyik legjobb döntése a producerek részéről. A film elképesztő sikert aratott, és igazi kultuszalkotás lett, azóta is tízmilliók rajonganak érte, és ez az a film a Reszkessetek betörők-sorozat mellett, amely nélkül nem képzelhető el a karácsony. Bizony Magyarországon is ez a helyzet, A grincs kötelező darabja az ünnepi filmrepertoárnak.

De vajon mi történt azóta a film cuki főszereplőjével, a nagyszívű Cindyvel, aki akkoriban cuki kislányként lépett elénk a filmvásznon?

A filmben Taylor Momsen alakította a szőke kislányt, aki mindenkinek azonnal eszébe jut a Grincs neve hallatán. Tayloer Momsen 1993-ban született, és legismertebb szerepe a Grincs mellett a Pletykafészek című szériában volt, amelyben Jenny Humphreyt játszotta. Az érdekesség vele kapcsolatban az, hogy később búcsút intett a színészkedésnek, és egy divatcég marketingkampánya után minden energiáját a zenekarára, a The Pretty Reckless-re koncentrálta.

Taylor ma 29 éves, és szinte biztos, hogy nem ismernéd fel, nem is gondolnál rá, ha meglátnád, hogy ő volt a szőke lány a hollywoodi csúcsprodukcióban.

Így néz ki ma Taylor Michel Momsen:

Akit tudtok követni az Instagram-oldalán is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás