promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zalatnay Cini alaposan kielégített egy világsztárt, és ezt arcpirító részletességgel írta le
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Bee Gees egyik tagja kész lett volna őt feleségül is venni.

Sok hír szól mostanában Zalatnay Saroltáról, aki a magyar könnyűzenei élet egyik legendás alakja. Az énekesnő 75. születésnapja alkalmából mi is felelevenítettük a legendás vetkőzéseit, amivel a sztár 53 évesen is lapeladási rekordokat tudott dönteni.

Cini 1970-ben énekelte el először a Nem vagyok én apáca című dalát, ami akár egy őszinte vallomásnak is tekinthető a részéről. Ne szépítsük a dolgot: az erőteljes hangú, őzikeszemű szépség fiatal korában még hírből sem ismerte a gátlásokat.

Miután kijutott Londonba, a kor legnagyobb zenészeivel tudott személyesen megismerkedni. Bár a vőlegénye, Frenreisz Károly idehaza várta, Zalatnay fülig belehabarodott a legendás Bee Gees egyik tagjába, Maurice Gibb-be. Korántsem plátói kapcsolat alakult ki közöttük, amiről az énekesnő a Vörös ágyasok című könyvében is kendőzetlenül mesélt.

„Maurice-szal elkezdtem járni, együtt ebédeltünk, együtt dolgoztunk, szórakoztunk. Rövidesen arra kért, hogy a hétvégét töltsem a kastélyukban, ami Londontól körülbelül 60–80 kilométerre elterülő, csodálatos birtokon állt… [Megérkezés után] gyorsan lezuhanyoztam és felöltöztem, hiszen fél óra múlva kezdődött a vacsora. A legszexisebb holmijaimat vettem magamra, mert sokat vártam az éjszakától”

– kezdte a visszaemlékezést Cini. Aki nem sokat teketóriázott, hanem már az első este ágyba bújt a Gibb-fivérrel. A férfiról szinte mindenki tudta, hogy biszexuális, de azt is, hogy óriási szerszámmal áldotta meg a természet, és ezt Cininek is volt alkalma megtapasztalni.

„A szeretkezés több módját is végigpróbáltuk. A hagyományosabb helyzeteknél láthatólag jobban élvezte az orális és anális szexet. Órákig k*félhettünk, anélkül, hogy közben elélvezett volna, sőt, az ágyból még a fürdőszobába is átmentünk, ahol folytattuk a kádban, majd a zuhany alatt, végül visszamentünk az ágyba”

– sorolta az énekesnő a zavarba ejtő részleteket. De ez még semmi, hiszen az aktus végkifejletét is egészen aprólékos elemzéssel tárta az olvasói elé:

„Testápolóval kezdett el masszírozni, aminek a vége természetesen megint a fenekem megk*félése lett. De ezt olyan vadul csinálta, hogy sokszor már sikítoztam a fájdalomtól, és mindvégig nem tudtam elélvezni, bármennyire is szerettem volna… Ő viszont a végén, mint egy kielégülő állat, az arcomra, mellemre, hasamra élvezett, és utána berohant a fürdőszobába, mintha kergették volna.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás