promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone lányának mellei több mint tökéletesek, Emily Ratajkowski pedig a bugyiját keresi – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Carina Zavline is fel fogja forrósítani a hangulatot így karácsony előtt.

Sylvester Stallone öt gyereket nevelt fel, és mindegyiküket ugyanúgy imádja. Scarlet Rose Stallone, Sistine Stallone, és Sophia Stallone nagyon összetartóak, és igyekeznek mindenben segíteni egymást. Utóbbi 2006-ban jelent meg először a képernyőn a The Contender című tévésorozatban, de nem igazán vonzza a filmezés. Instagramon azonban elég aktív, és 1,6 millió követője van. Most a friss fotóján egy gyönyörű hófehér ruhában láthatjátok a dekoltázsát, de megmutatjuk bikiniben is.

Emily Ratajkowski már édesanya, de a modellkedésnek nem akar hátat fordítani. Aki kicsit Emily mögé akar látni, annak érdemes elolvasnia az életrajzi könyvét, a My Bodyt. Most az otthonába kukkanthatunk be egy fotósorozatban, ahol láthatjuk bugyiban, vagy éppen anélkül is. Több fotó is van fent, szóval ne felejtsetek el lapozni. Hihetetlen, hogy mennyire vissza tudott fogyni az eredeti alakjára.

Végül zárjuk a mai válogatást Carina Zavline dögös képeivel. Focirajongó a hölgy, és még akkor is követte a foci-vb-t, amikor repülőgépen ült. Anno a Germany's Next Topmodelben láthatták a nézők, az Instagramon pedig már csaknem 1 millió követője van. Carina nem csak a testével varázsol, hanem az eszével is: például elképesztő módon hat nyelven beszél.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás