promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levetkőzött a karácsonyfa mellett a magyar műsorvezető, kerekebbek a mellei a gömbdíszeknél is
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Le sem tagadhatja, hogy modellként is kereste a kenyerét.

Sándor Orsit a legtöbben műsorvezetőként és modellként ismerik, pedig a januárban már a 45. születésnapját ünneplő szépség jó ideje kreatív bloggerként is tevékenykedik. Ötletes házi praktikákkal szórakoztatja és tanítja követőit, néha azonban visszakanyarodik az eredeti szakmájához is.

A férfi követők nagy örömére Orsi továbbra is rendszeresen modellkedik, még ha a kifutón nem is látjuk olyan gyakran. A közösségi médiában azonban meglehetősen aktív, sőt néha egészen pimasz módon kihívó.

A karácsony alkalmából például a fadíszítést kombinálta a vetkőzéssel, ami kétségkívül egyedi és vonzó megoldás. A szőkeség ünnepien vörös fehérneműbe bújt, úgy pózolt a karácsonyfa mellett, természetesen ügyelve arra, hogy egyszerre mutasson és sejtessen.

„Ez az én karácsonyi kiadásom”

– írta Orsi a képsorozat mellé. A fotókon hol a melltartójára, hol pedig a bugyijára irányul a fókusz, egy alkalommal pedig a modell egy vörös gömbdíszt tart maga elé, így egyértelműen kijelenthetjük, hogy a mellei még annál is kerekebbek.

„Én ilyen testet kérek karácsonyra.”

„Aki ennyire dögös, az bármit magára vehet!”

„Gyönyörű szép vagy, álomszép és vonzó… csodálatos mosoly”

„Álomszép angyal, varázslatosan bűbájos, hihetetlenül lenyűgöző fehérneműben”

– érkeztek a megérdemelt bókok, de nemcsak az erősebbik nem tagjaitól, hanem nőktől is, akik ezek szerint egy cseppet sem irigykednek Orsira.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás