promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Károly király reagált Harry és Meghan botrányos Netflix-dokujára - olajágat nyújtott a párnak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb felvonás a korona körül.

A Harry & Meghan dokumentumfilm-sorozatának összes része már elérhető a Netflixen, és a népszerűség, vagyis inkább a nézettség az eget veri. Meghanék pedig a brit bulvármédiát, de a királyi családot sem kímélik: pont úgy, ahogy fordított helyzetben velük sem tették. Nyíltan mesélik el a saját nézőpontjukat: azt, ahogyan ők megélték a történeteket.

Beleállnak Károly királyba, Vilmos hercegbe, de még Katalinba is. Érezni Harry herceg csalódottságot és kiábrándultságát, és látni Meghan megzuhanását is. Az egyik barátjuk, az amerikai színész és producer Tyler Perry

egy bántalmazó kapcsolathoz hasonlította a palotát, a királyi családot.

Károlyék mindent bevettetek annak érdekében, hogy Meghanék meghunyászkodva maguktól kuszanak vissza a Monarchiába. A tervük látszólag nem jött be, mert Meghan és Harry kiállt magáért: nemet mondtak arra, amiben nem érezték jól magukat, ahol nem voltak boldogok, és fontosabb volt a mentális egészségük, mint a kapcsolatuk a koronával.

A minap a Daily Mail írta meg először - pont az a brit bulvárújság, akiket Harryék a filmjükben egy kicsit sem kímélnek -, hogy Károly király nem foglalkozik a dokumentumfilmmel és a körülötte lévő botránnyal, és

egyelőre csak szóban, de meghívta Harryt és menyét a jövő évben megtartandó koronázási ceremóniájára.

A hivatalos meghívók egylőre még érkeztek meg azonban, ami meglehetősen szokatlan, Harryék viszont még nem kommentálták az esetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás