promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Benedek Réka melltartó nélkül lekörözi az összes magamutogató celebet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Benedek Réka imádja mutogatni a formás idomait.

Bizonyára sokan emlékeznek még Benedek Rékára, az Exatlon Hungary 3. évadának Kihívójára, aki ugyan nem sokáig maradt versenyben, de azóta is komoly rajongóráborral rendelkezik. A közösségi oldalán több, mint 26 ezer követője van, akiket folyamatosan megörvendeztet egy-egy olyan képpel, amin megvillantja természetesen formás melleit.

Manapság egyre többen hangoztatják azt a közösségi médiában, hogy aki nem tud valamilyen érdemi teljesítményt felmutatni, azok a magamutogatással maradnak a figyelem középpontjában. Minden bizonnyal sokan lesznek, akik Rékáról is ugyanezt fogják gondolni, hiszen ha megnézzük az Instagram-oldalát, javarészt csak olyan posztot találni, amiben kiemelt szerepet kapnak a keblei vagy a feneke.

Ebből is látszik, hogy Réka mennyire meg van elégedve magával, és olvasva a bejegyzések alatt található kommenteket, a férfi követői is odáig vannak ezektől a fotóktól. Valószínűleg többen is irigykednek Fülöp Marcira, akivel Réka az Exatlon után melegedett össze, és azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Nem is olyan rég egy közös képet is raktak ki, amin Marci egy Deadpool-maszkot visel, Réka pedig, mint egy szexrabszolgát, láncon tartja szerelmét.

Az egykori exatlonista korábban feltöltött olyan képet is a közösségi oldalára, amin melltartó nélkül látható. Igaz, a fekete felsője így is eltakarja a bimbókat, de sokaknak már ez is elég ahhoz, hogy a látvány felizgassa őket és a fantáziájukat.

A kommentszekciókban jóformán csak dicséreteket, bókokat lehet olvasni, de azért volt, aki gúnyosan megjegyezte, hogy Réka nagyon siethetett valahova, ha arra sem volt ideje, melltartót vegyen fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás