promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin milliomos lett mindössze 6 másodperc alatt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin hatalmas szerencsével, egy pillanat alatt lett milliomos.

Lassan az egész Gáspár-család játszani fog a Szerencsekerék-ben. Gáspár Zsolti, Gáspár Bea, és Gáspár Győző után most Gáspár Evelinen volt a sor, hogy bizonyítson Kasza Tibi műsorában. Evelinnek sikerült túlszárnyalnia nemcsak az édesapját, de az édesanyját is, ugyanis kétszer annyit nyert, mint Bea a korábbi szériában.

Evelin elképesztően nagy szerencsével jutott be a fődíj játékba, közvetlenül az utolsó, mindent eldöntő kör előtt sikerült duplán megdupláznia a pénznyereményét, így aztán több, mint 7 millió forinttal vághatott neki a utolsó feladványnak. Igaz, először eléggé kiakadt a témakör miatt, nem értette, mi az, hogy "lábnyomok a porban".

Gáspár Evelin kiválóan válogatta össze magának a betűket, így aztán könnyedén ki tudta találni a helyes megfejtést, ami nem más volt, mint

az első ember a Holdon.

Bár a játékosoknak 20 másodpercük van arra, hogy alaposan átgondolják és megfejtsék a fődíj játék feladványát, Evelinnek bőven elég volt 6 másodperc ahhoz, hogy bemondja a megoldást és milliomos legyen. Mivel egy szép összegű borítékot is sikerült kipörgetnie, így összesen 8 millió 825 ezer forinttal távozott a stúdióból.

Persze ennek a mesés nyereménynek egy részét ő is szeretné felajánlani, mégpedig beteg gyermekek részére, szóval biztos jó helyre kerül az a pénz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás