promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyedül egy 4 éves kislány élte túl a repülőgép lezuhanását, igazi csodagyereknek tartják őt
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

156 halálos áldozatot követelt a 255-ös járat lezuhanása, de Cecelia Cichan csodával határos módon túlélte.

1987-ben szörnyű dolog történt, ugyanis nem sokkal a felszállás után lezuhant Michigannél a Northwest Airlines 255-ös járata. Máig az Egyesült Államok egyik legmegdöbbentőbb légikatasztrófájaként emlegetik a balesetet, ami összesen 156 ember életét követelte – de egyetlen gyermeknek mégis sikerült túlélnie a felfoghatatlan tragédiát, ez pedig sokak szerint felér egy csodával.

A jelenleg 39 éves Cecelia Cichan mindössze 4 éves volt, mikor a katasztrófa történt. Az édesanyjával, édesapjával, illetve a 6 éves bátyjával utazott a repülőn, senki se élte túl rajta kívül. A kislánynak is hatalmas szerencséje volt, ugyanis az édesanyja a testével védte őt, és ennek köszönhetően nem szenvedett olyan súlyos sérüléseket, hogy komoly baja legyen – de más is kellett a túléléséhez.

A repülőgép roncsai közt kutatva egy tűzoltó furcsa, síráshoz hasonló hangokra lett figyelmes. Ekkor meglátta az édesanyja karjai között a 4 éves Cecelie Cichant, aki természetesen egyből ellátásban részesült. Komoly égési sérülései voltak, betört a koponyája, illetve a kulcscsontja is eltört – valóban kész csoda, hogy nem lett nagyobb baja egy ilyen hatalmas becsapódás után.

A csodagyerekként elkönyvelt Cecelie Cichant 7 kórházban töltött hét után végül a rokonai nevelték fel. Manapság is nagyon hálás a megmentőjének, akit még az esküvőjére is elhívott, ez pedig természetesen egy nagyon megható pillanat volt nekik. A nő a mai napig a testén hordja a szörnyű baleset nyomait, de pozitívan áll az élethez, hiszen tudja, hogy mekkora szerencséje volt.

Itt lehet megnézni egy videót az esetről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás