promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumped Gaboval olyan történt, amire még álmában sem gondolt volna - de mi sem
Borítókép:  RTL (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar celeb egyre felfelé ívelőbb karriert fut be.

A 26 éves magyar testépítő influencert még évekkel ezelőtt a Balaton Soundon „fedezték fel", és azóta is egy igen meghatározó színfoltja a hazai médiának. Körülötte mindig történik valami, hiszen olyan személyiségtípus, akinek ami a szívén, az a száján is. Így már volt például olyan is, hogy azokba a szülőkbe állt bele, akik szerint már azzal elértek valamit az életben, hogy gyereket nevelnek:

Az elmúlt években Pumped Gabo, vagyis eredeti nevén Szabó Gábor nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra egyaránt. Olyan szinten, hogy legfőbb céljának tekinti, hogy ezek ügyében edukálja a fiatalokat, az emberek pedig alapból felnyissa arra, hogy a környezetre, a világra igenis oda kell figyelni.

A minap a hivatalos Instagram oldalára rakott ki pár képet, amin nagynevű emberekkel van együtt, és amit először a Blikk szúrt ki. Megjegyzést is írt a fotó alá, és természetesen a már jól ismert szarkazmusával kezdte a monológot,

„Régen ilyenekkel poénkodtam - Meghívtak a Magyar Tudományos Akadémiába ebédelni".

A bejegyzését nem eresztette azért túl hosszúra, a lényegre törekedett benne Gábor, aki röviden össze is foglalta, hogy minek az apropója miatt is került ebbe a díszes társaságba éppen.

„Fenntarthatósági témában rendezett egy versenyt az MTA. Ennek a népszerűsítésében segítettünk nekik, rengetegen jelentkeztek, több mint 600 csapat!

Rengeteg okos ember van az országban, akik szeretnének tenni és tesznek is valamit. Ez csak együtt sikerülhet".

Kihangsúlyozta egyébként azt is az influencer, hogy nagyon reméli, hogy tényleg hosszú távú együttmükődés sülhet ki az egész látogatásából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás