promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több, mint 2 milliárd ember nézte meg a világ legnézettebb TikTok videóját, ami tényleg varázslatos
Borítókép:  youtube.com/TIK TOK Zach King (screenshoot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TikTok algoritmus időnként furcsa fenevad, néhány érdekes videónak csak 200 megtekintése van, és néhány furcsa vagy csodálatos klip milliárdokat tud összegyűjteni.

Minden nap vannak új trendek, kihívások és végtelen számú témában lehet manapság már sikeres tartalmat gyártani. Megtalálni a kulcsot ahhoz, hogy mi a közösségi média sikerének titka, lehetetlen. Míg egyesek időt energiát és pénzt tesznek bele tartalmaikba, van aki egy otthoni rosszminőségű videóval is világhírű lesz.  De azért a jó ötletek, mindig sikerrel voltak megkoronázva.

De vajon mely videó a legsikeresebb? Mi lehet azon a videón?

Mi a valaha volt legnézettebb TikTok videó?

Az alkalmazás kezdetekben arról híresült el, hogy tánc koreográfiák terjedtek el, vagy tátogtak adott hangokra vagy zenékre a felhasználók.  De akkor lerántjuk a leplet. Nem biztos, hogy gondolnád, de a világ legnézettebb videója egy Harry Potter témájú illúzió videó.

Zach King nevű felhasználó osztotta meg a világhírű videót, amit 2.2 milliárdan néztek meg.

A videót 2019 decemberében osztották meg a közösségi portálon. A 18 másodperces videó akkoriban gyorsan elterjedt, és még mindig sikerrel fut, csak nő és nő a megtekintések száma, kitudja hol áll meg? "Elutasították a roxforti jelentkezésemet, de megtaláltam a módját, hogy varázsló legyek" - írta a videó alá Zach. King amerikai filmes és illuzionista.

A videóban úgy tűnik, hogy egy mágikus seprűn repül, amelyet a Harry Potter sorozat sok rajongója felismer.

A roxforti egyenruhába öltözött King úgy néz ki, mintha egy seprűn repülne.De most nézd meg te is a saját szemeddel:

@zachking They rejected my application to Hogwarts but I still found a way to be a wizard. #illusion #magic #harrypotter Zach Kings Magic Broomstick - Zach King
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás