promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszégyenítő vihar Győzikéék családján belül: „Majd leszakad a kezük, annyi arany van rajtuk"
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 műsorvezetőjének csak úgy szárnyal az élete.

Legutóbb a Hal a tortánnal volt tele az internet, miszerint a Gáspár család két női tagja, Bea és Evelin összetűzésbe került a Polgár családdal. Az ellentétek azóta se csillapultak, sőt, ha lehet mondani, csak még nagyobb űr lett a nézőpontok között, hiszen Polgár Árpád és Gáspár Evelin sem olyan személyiség, aki nem mondja ki rögvest azt, amit gondol. Így tehát annyi bizonyos, hogy a tiszteletlenségre hivatkozva nem lesznek örök barátok.

Viszont közben a Gáspár család másik fele, Gáspár Zsolt és a két férfi édesapja, idősebb Gáspár Győző is a képernyőkre került. Itt csak az utóbbi meglepő, hiszen ő nem szokott se nyilatkozni, se a tévében mutogatni magát, de most az ünnepek közeledtével úgy érezte, meg kell szólalnia.

„Az Isten megadta, hogy jómódúak lettünk, és mi még a feleségemmel együtt, a szegénységben megfogadtuk, hogy ha megtehetjük, segítünk. Az adakozás szeretetét mindketten próbáljuk generációról generációra átadni a családunkban"

– kezdte az édesapa, amikor december 5-én a Ripost elkísérte őket a szokásos év végi adományozó körútjukra.

Idősebb Gáspár többek között azt is elárulta, hogy mivel jövőre ünnepli a hetvenedik születésnapját, itt az ideje, hogy nyugdíjba vonuljon és az egész adományozási hagyományt a fiának, Zsoltinak adja át. Ő pedig majd az ő fiának, Nikolasznak fogja. Ehhez vajon mit szól a fiatalabb, magyar showmanünk, Győzike? Az apa így folytatta:

„Megmondom őszintén, sok bajom volt már ebből, de kimondom, ahogy van. Én nem szeretem a gazdag embereket, mert ők nem adnak semmit. Itt vagyunk mi példának azok előtt a cigányok előtt, akiknek majd leszakad a kezük, annyi arany van rajtuk. Ők ilyenkor, amikor segíteni kéne, merre vannak?"

És kihangsúlyozta, hogy bár 

„nem vagyunk cigány vezetők, de igyekszünk jó példával elöl járni."

Vajon ezek a szavak egy kicsit Győzikééknek is szóltak? Hiszen azért tudni lehet, hogy a családfő és a Romantic éneseke általában véve nincs nagyon jóban egymással.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás