promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elég volt: Tóth Gabi elköltözik, hamarosan minden megváltozik
Borítókép:  youtube.com/M2 Petőfi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi elárulta a terveit, amik között egy második baba bevállalása is szerepel.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Tóth Gabi jelenleg az ország egyik legmegosztóbb személyisége. Mióta látványosan stílust váltott, és előtérbe helyezte a vallását, illetve a magyaros motívumokat, azóta támadják őt azzal, hogy csak megjátssza az egészet, és csupán azért csinálja, hogy ebből haszna legyen. Az énekesnő számtalanszor cáfolta már ezeket a rosszindulatú vádaskodásokat, amik évek óta folyamatosan jelen vannak.

Tóth Gabinak a szeretett férje, Krausz Gábor a támasza a nehéz időkben. Nemrég olyan durva botrány tört ki, hogy még a sztárséfnek is meg kellett szólalnia egy támadáshullám után, amiben a pénzügyi helyzetüket firtatták egyesek. A híresség elárulta, hogy egyáltalán nem olyan gazdagok, mint ahogyan azt pletykálják róluk, hiszen egy budapesti albérletben élnek, és jelenleg is egy új otthonra gyűjtenek – most pedig kiderült, hogy azt a fővárosban, vagy vidéken képzeli el a sztárpár.

„Vidéken szeretnénk lakni, ahol az ismerőseim nagy része él, ahol lovasprogramok vannak, képzőművészet, ahol fontosak a gyökerek, amiket át tudok adni. Ami olyan, amit én hoztam otthonról”

árulta el Tóth Gabi, akinek úgy tűnik, hogy elég volt ennyi Budapestből.

Ezek alapján jó eséllyel hamarosan teljesen megváltozik Tóth Gabi és Krausz Gábor élete, hiszen vidékre fognak költözni a pici gyermekükkel, akinek amúgy egy testvérkét is terveznek 2-3 éven belül, szóval tényleg egy új korszak kezdődik számukra, emiatt pedig biztos, hogy már most nagyon izgatottak.

Tóth Gabinak amúgy nemrég jelent meg a legújabb dala, aminek a klipjében láncra verték őt, ráadásul a Sztárban sztár leszek! színpadán elő is adta a szerzeményt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás