Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lakatos Márk ismét lecsapott: ott rúgott bele Köllő Babettbe, ahol a legjobban fáj neki

Lakatos Márk ismét lecsapott: ott rúgott bele Köllő Babettbe, ahol a legjobban fáj neki

Színes

Lakatos Márk ismét lecsapott: ott rúgott bele Köllő Babettbe, ahol a legjobban fáj neki

Színes

Baranyecz János 08:38

Lakatos Márk nemcsak Köllő Babettnek, de burkoltan Tóth Gabinak is alaposan nekiment.

Nevezhetjük Lakatos Márkot az ország legstílusosabb véleményvezérének is, hiszen ő a divat egyik nagymestere Magyarországon, ráadásul a csipkelődős, beszólogatós TikTok videóit is egyenesen imádják az emberek, mivel félelmet nem ismerve osztja meg a gondolatait a celebekkel, és a különböző balhékkal kapcsolatban – többek között Tóth Gabin is rendszeresen köszörüli a nyelvét.

Egyáltalán nem biztos, hogy Lakatos Márk is izgatottan nézi a TV2-n a Sztárban sztár leszek! című műsort, de az biztos, hogy ő is teljesen tisztában van azzal minden egyes héten, hogyan is néznek ki egyes adásokban a mesterek, hiszen nem egyszer megesett már, hogy Tóth Gabi ruháját kritizálta, most pedig Köllő Babettnek is nekiment – és minden bizonnyal ez a ruhaköltemény okozta nála a kiakadást:

Lakatos Márk szokás szerint a TikTokot használta szócsőnek, és egy rövid videóban szólt be Köllő Babettnek, illetve bizonyos szinten a műsor stylistjának, Kiss Márknak is, ugyanis azt mondta, hogy ugyan elképesztőek a ruhaköltemények, hiszen olyanok, mintha Lady Gagára tervezték volna őket, csak az a baj, hogy egyáltalán nem a világsztár viseli őket – vagyis ezt úgy is lehet értelmezni, hogy szerinte túl jók a ruhák ahhoz, hogy „csupán” Köllő Babett vagy Tóth Gabi viselje azokat.

„Lady Babett hangyányit elmarad a Gagától...”

– erősítette meg a gondolatait Lakatos Márk a TikTok videójára írt szövegben.

Ezek alapján a stylist elismeri Kiss Márk munkáját, csak sajnálja, hogy ezek a különleges ruhaköltemények nem nagyobb sztárokon vannak. Legalábbis erre utalnak a szavai, bár az is benne lehet a pakliban, hogy inkább Köllő Babettnek akart beszólni, hiszen a színésznő az utóbbi hónapokban már-már stílusikonná vált pár egészen bevállalós szettnek köszönhetően – vagyis mondhatni ott rúgott bele, ahol a legjobban fáj neki.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk videóját:

@lakatosmarkstyle A ruhában a legofontosabb (lenne) a nő, aki viseli. Mondta Yves Saint-Laurent #foryourpage #csilagszóró #csillagszoro #fyp #fy #magyartiktok #nekedbe #nekedbelegyen #köllőbabett #sztarbansztar #ruhateszianőt eredeti hang - Lakatos Márk

Borítókép: youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)