promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo párjának izgató bikinis fotói rögtön elűzik a telet – válogatás

Cristiano Ronaldo párjának izgató bikinis fotói rögtön elűzik a telet – válogatás

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt is megmutatjuk, hogy Geszler Dorottya még mindig csúcsformában van.

A mindig maximalista Cristiano Ronaldónak helyt kell állnia a 2022-es labdarúgó-világbajnokságon, amit persze szeretne megnyerni Portugáliával, és közben azért a párjával is meg kell találnia az egyensúlyt, ami nem mindig könnyű. Aki jobban szeretne elmerülni Ronaldo párjának az életében, az mindenképpen kezdje el nézni az „Én, Georgina” című sorozatot a Netflixen, ahol rengeteg titokra derül fény. Georgina Rodriguez csodaszép, és muszáj nosztalgiáznunk néhány régi fotójával, hogy feldobjuk vele ezt a szürke decemberi időjárást. Rodriguez múltkor feltűnt azért Katarban is, hogy szurkoljon a családdal a szerelmének.

Geszler Dorottya 1989-ben a Miss Hungary versenyen robbant be a köztudatba, majd ugyanebben az évben a Magyar Televíziónál kezdett dolgozni. Most A Konyhafőnök VIP-ben láthatjuk, ahol igyekszik megcsillogtatni a főzőtudományát. Geszler Dorottya jelenleg yogalates oktatóként tevékenykedik, és 27 éve vegetáriánus, úgyhogy ez a verseny igazi kihívás neki. A múltkor arról posztolt, hogy nagyon szívesen visszatérne Balira. Ahogy láthatjátok, az egykori modell még mindig csúcsformában van.

A Love Island győztes szépsége, Millie Court már feldíszítette a karácsonyfát, de azért a villantások posztolását sem hanyagolja el. Nem olyan rég ugyebár Thaiföldön nyaralt, ahol igyekezett kiélvezni minden egyes pillanatot bikiniben, vagy éppen anélkül. Court a friss fotóján a fenekével igyekezett levenni a követőket a lábukról. Ez bejött, mivel azonnal záporoztak a lájkok.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás