promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy helyen a vébé legbombasztikusabb futballistafeleségei
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gazdagok, szépek, okosak, és ez még semmi. Észveszejtően szexuális a kisugárzásuk. Meg a testük is, persze. 

Egészen kivételes játékot mutat be a brazil válogatott a futball-világbajnokságon, és úgy tűnik, a magánéletben is a maximumra törekszenek, legalábbis, ha végignézünk a brazil válogatott focisták feleségein, nem nehéz ezt gondolni. Az Origo gyűjteménye alapján nem elég, hogy gyönyörűek, az eszük is a helyén van. A focistafeleségek  között van orvos, vegyészmérnök, ruhatervező, énekes-dalszerző és influenszer is.

Nézzük csak Carol Cabrino-t, aki középhátvéd Marquinhos-hoz ment feleségül 2016-ban, és aki ma már babaruhákat tervez. Előtte egy valóságshow-ban szerzett magának ismertséget, de a hangja sem semmi, ugyanis énekesnő is volt a jelenleg 29 éves nő. Az is igaz, hogy egészen elképszető domborulatain akaratlanul is megpihentetjük szemeinket egy kis kikapcsolódásként a szürke hétköznapokban. 

Natalia Becker  - korábbi nevén Natalia Loewe - Alisson Becker - kapus - felesége 2015 óta, és ezidő alatt három gyermekük is született. Natalia szakképzett orvos és Instagramon legalább 313 ezer követője van. Itt elég sok videót is posztol a családi életükről, gyermekeikről, meg persze arról is, hogy mennyire dögös. Nos, jó neki, és lássuk be, jó nekünk is. 

Vitoria Schneider Vargas a Mancheter United válogatott védőjének a menyasszonya. Nos, Alex Telles valószínűleg megfogta az isten lábát, hogy ilyen nővel bújhat ágyba esténként. Vitoria Schneider Vargas egyébként énekes-dalszerzőként dolgozik. Meg valószínűleg ő az ügyeletes jó nő is a csapatban. Nézzük!

Maria Júlia Mazalli-t egymillió felhasználó követi Instagramon, ami nem csoda, ha vetünk egy pillantást a képeire. Így tehát egyértelműen a legnépszerűbb a brazil válogatott feleségeit stírölve. Ja, és persze, a lényeg. A pletykák szerint a 21 éves szexistennő a Real Madrid büszkeségével, Vinicius Jr.-ral randizik.

[[kod4]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás