promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horrorsztori Dubajból: ez történik valójában a nőkkel a luxus fővárosában - Csak erős idegzetűeknek!
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sok pletyka terjed arról, hogy valójában miért járnak a nők Dubajba, a luxus fővárosába, és bár eddig is elég merész dolgokat lehetett hallani vagy éppen olvasni, az alábbi történet minden képzeletet felülmúl. 

Nem éppen tökéletes angolsággal számolt be történetéről egy 24 éves nő a Reddit egyik felhasználóján keresztül, így egyre többen szereznek tudomást arról, hogy a valóságban mit takar a luxus és a csillogás aranyszínű bársonyleple. Hősnőnk egyébként a barátnőjének köszönheti a kiruccanást, ugyanis a repülőjegyét és a szállását is ő fizette, aki azt is mondta neki, hogy rengeteg pénzhez juthat egész gyorsan, ami valamiért nem volt gyanús a nőnek. Az sem, hogy mindössze öt napra érkeztek az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városába. 

Az első benyomások után aztán egy férfi megkörnyékezte a lányt, aki elmondta, szeretne vele tölteni egy éjszakát egy csendes helyen, amiért cserébe egy egész napos bevásárlókörutat ajánlott fel, illetve 50 ezer dollárt is. A nő persze megszólalni sem tudott az ajánlat hallatán, majd barátnője biztatta, hogy nyugodtan fogadja el a lehetőséget, és gondoljon arra, hogy milyen szép táskákat vehet majd magának. 

Magamban azt gondoltam, senkinek nem kell tudnia, hogy a testemmel fizettem az ékszerekért és a ruhákért, távol vagyunk az otthontól, és ami Dubajban történik, Dubajban is marad. Aztán elkövettem a hibát, hogy elfogadtam az ajánlatot"

- fogalmaz hősnőnk, aki később aláírta a titoktartási szerződést, megkapta a pénzt, majd a napot vásárolgatással töltötte egy testőr kíséretében, és a beszámolójában hosszasan listázta, hogy milyen luxuscikkeket vásárolt magának. Ezt követően a testőr hazavitte, közölte vele, hogy tízre érkezik érte.

Egyszerűen nem tudtam elhinni, olyan volt, mint egy álom, és annyira boldog voltam a vásárolgatás után, hogy nem is igazán érdekelt, hogy mi történik a továbbiakban"

- ecsetelte. A shopping utáni eufória azonban nem tartott valami sokáig, a testőr megérkezett, egy luxusvillába vitte a lányt, ahonnan egy luxusjachtra kísérte őt, és ekkor jött az első meglepetés. A férfi, aki ajánlatot tett neki az éjszakára, másik négy társával várta.

Nem állt jogomban megszólalni, ki kellett bírnom, ami következik. Azt hittem, hogy egy férfival lesz dolgom, de egycsapásra minden megváltozott. Egyszerűen nem találom a szavakat, a tűréshatáromon jócskán túlléptek, a szexuális tárgyuk voltam, de annál sokkal rosszabb. A szexuális szadizmusuk tárgya én voltam!"

- emlékezett vissza a fiatal nő a nagyjából két héttel korábbi történésekre. Felidézte, hogy többek között pórázra kötötték és kényszerítették, hogy egy kutyával közösüljön, és közben nem tudott megszólalni, mert a száját is betömték. Az ennél is durvább részleteket ide kattintva olvashatod el, de nagy megrázkódtatástól kíméled meg magad, ha nem teszed. Miután végeztek a lánnyal, a vízbe dobták, ahonnan a testőr mentette ki.

Nagyjából hajnal négy óra körül ért vissza a hotelbe, majd reggel kilenc körül a barátnője is megérkezett, aki, miután a történetet meghallgatta, azt mondta, hogy azért nem szólt előre, mert ez nem mindig ilyen, van, hogy tényleg csak szexről van szó. 

"Annyira összetörtem, hogy csak az öngyilkosságra tudok gondolni, azt hiszem, meg fogok őrülni, suttogást hallok, amikor nem is beszél hozzám senki, becsukom a szemem és emlékszem a pillanatra, amikor megaláznak és rajtam röhögnek" 

- számolt be az érzéseiről a tortúra után a fiatal nő. aki nem valószínű, hogy egyhamar visszatér a pompa fővárosába, Dubajba. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás