promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Till Attila többmilliós csúcsverdával járja az utakat, nézd meg ezt a csodajárgányt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tilla nem akármilyen autóval közlekedik, büszkén mutatta meg a követőinek.

Till Attila, vagyis Tilla már hosszú évek óta rendszeresen feltűnik a televízióban, már szinte el se tudnánk képzelni nélküle a TV2 sikerműsorait. A hírességnek van egy dinamikus, vidám stílusa, amit rengeteg néző szeret, de érdekes módon hiába látjuk őt szinte minden héten a tévében, nem sokat lehet tudni a magánéletéről – ezért is számít különleges alkalomnak, ha például a családjáról rak ki képet:

Sokan nem tudják, de Tilla 2018-ban, 46 évesen szerezte meg a jogosítványát, ráadásul még abban az évben ő lett a Volvo márkanagykövete. Rengetegen meglepődtek ezen, sőt, már-már nevetségesnek tartották a dolgot, de úgy tűnik, hogy a műsorvezetőnek bevált ez a partnerség, ugyanis most is egy Volvóval jár – a képek alapján konkrétan egy minimum 17,9 millió forintba kerülő XC60-assal.

„Tegnap 500 km-t vezettem, de nem volt vészes, mert olyan, mintha egy szuper intelligens fotelben suhannék! Terepen is állja a sarat, mert megnyomsz egy gombot a programban és megemelkedik az egész kocsi! Nagyon szeretem!”

– írta Till Attila a poszthoz, amiben megmutatta a követőinek a csodaszép kocsit.

Valóban kifejezetten jól néz ki ez a csúcsverda, ráadásul Tilla szerint még kényelmes is, szóval biztos, hogy nagyon elégedett vele. A visszajelzések alapján a kommentelőknek is tetszik a műsorvezető által bemutatott autó, ami minden bizonnyal nagyon jó szolgálatot tesz, hiszen Till Attila rendkívül aktív és elfoglalt, így nagy szüksége van egy megbízható társra az utakon.

Itt lehet megnézni a szóban forgó kocsit – először videón, aztán elcsúsztatva képen is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás