Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Shane Tusup példaértékű dolgot tett, erről beszél most az egész ország

Shane Tusup példaértékű dolgot tett, erről beszél most az egész ország

Színes

Shane Tusup példaértékű dolgot tett, erről beszél most az egész ország

Színes

Baranyecz János 15:45

Shane Tusup valóra váltotta egy 7 éves magyar kisfiú álmát.

Hosszú Katinka exférje, Shane Tusup általában akkor kerül a cikkek középpontjába, ha a magánéletéről van szó. Hosszú hónapokig szinte csak a Szabó Zsófival való kapcsolatától, majd a szakításuktól volt hangos a sajtó, nemrég pedig mindössze azzal kavart nagy port, hogy felvett egy Országos Mentőszolgálatos pólót, hiszen páran kiakadtak, hogy milyen jogon teszi ezt meg – de hamar kiderült, hogy azért van neki ilyen felsője, mert arany fokozatú támogatója az OMSZ-nek:

Egy 7 éves kisfiú, a mentőkért rajongó, és annak is készülő Doma is látta, hogy milyen menő OMSZ-es pólója van Shane Tusupnak, ezért az apukája írt a mentőknek, hátha tudnak a fiának adni egyet, hiszen azzal nagyon boldoggá tennék őt. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai nagy örömmel teljesítették a gyermek kívánságát – ráadásul maga Shane Tusup adta át neki az ajándékot.

„A hétéves Doma mindent tud a mentőkről és mindig szeretettel integet a szirénázó mentőautóknak is. Már most tudja, hogy egy napon ő is az életmentő hivatást fogja választani, ezért gyűjti a mentős relikviákat is. Nagyon szeretett volna ő is olyan pólót, amit Shane Tusup kapott, apukája ezért levelet írt a mentőknek. Az életmentők annak ellenére is rögtön gondoskodtak az ajándékról, hogy ilyet csak az egyesületi tagok és az arany fokozatú támogatók kaphatnak. Autóba ültek és az iskolából kilépve lepték meg a kisfiút. Az Országos Mentőszolgálat Sportegyesületének pólóját ráadásul maga a sikeredző, a hozzá illő tornazsákot és más ajándékokat pedig Petra, a mentőszolgálat tiktok arca adta át”

– olvasható az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

Lehet, hogy egyeseknek ez csupán egy jótékony pillanat volt, de az biztos, hogy Domának egy életre szóló élmény, hiszen valószínűleg sose fogja elfelejteni a napot, amikor Shane Tusup és Petra meglepték őt a suli előtt egy csodás ajándékcsomaggal – na meg az áhított Országos Mentőszolgálatos pólóval, ami nem mindenkinek van ám.

Itt lehet megtekinteni Shane Tusup posztját egy olyan videóval, ami sokak szerint egészen meghatóra sikeredett:

Borítókép: youtube.com/LifeTV (screenshot)