promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Nini és VV Merci is a nagyon nagyot szereti - igen, arra gondolunk
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Nininek és VV Mercinek is fontos a méret.

Molnár Nini és VV Merci gyorsan megtalálták a közös hangot a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. A dzsungel hamar összehozta a két szőke ciklont, akik azóta is jó barátságban vannak egymással. Miután kiestek a műsorból, mindketten dekoltázsvillantó szexi képpel búcsúztak el a dzsungeltől.

„Életreszóló élmény volt miközben fantasztikus embereket ismertem meg és még saját magamat is jobban megismertem. Nagyon sokat tanultam ebből a kalandból és alig várom, hogy beépítsem ezeket a tapasztalatokat az »új« életembe, úgy érzem ezennel egy új fejezet kezdődik”

- írta a közösségi oldalán Nini.

„Hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a kalandnak nagyon sok új élménnyel gazdagodtam és még sikerült bezsebelnem pár jó barátot is. Lerúgtam a sáros bakancsot, koszos ruhákat és már be is zabáltam mindent, amit lehetett. Szurkoljatok, hogy ne fájduljon meg a hasam”

- olvasható VV Merci oldalán.

A dögös szőkeségek a napokban tettek fel egy közös videót a TikTok-ra, ami abban a fodrász szalonban készült, ahol Frohner Ferenc is dolgozik. Ebből a videószösszenetből kiderül, hogy Niniben és Merciben az is közös, hogy mindkettőjüknek fontos a méret, és mindketten a nagyot szeretik.

A Horrorra akadva című paródiafilmben hangzik el az alábbi mondat, miszerint

„Nem a pöröly mérete számít, ha jól veri be a szöget”.

Ugyan valóban vannak olyan nők, akiknek nem fontos a méret, de úgy látszik, a dzsungelbigéknek igenis számít, hogy hány centiméter hosszú és vastag. Nagyon sok nő arra szokott panaszkodni, hogy egy bizonyos méret után már kellemetlenséget, kényelmetlenséget, és fájdalmat okoz, ha egy férfi pénisze túl nagy, de ezek szerint Nininek és Mercinek nincsenek ilyen problémáik szex közben.

@ninimolnar GOOD @balazsmercedes @ferencfrohner @mucskagergo eredeti hang - NémeTH Gábor

Az eredeti aranyköpés egyébként a pornós Rocco Siffreditől származik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás