Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vilmos herceg regisztrált a TikTok-ra, első videóját az egész világ körberajongja

Vilmos herceg regisztrált a TikTok-ra, első videóját az egész világ körberajongja

Színes

Vilmos herceg regisztrált a TikTok-ra, első videóját az egész világ körberajongja

Színes

Helmeczi Benjamin 13:33

Vilmos herceg nem akármilyen videóval indította be a TikTok-ját.

Vilmos herceg mind ez idáig nem érezte szükségét, hogy regisztráljon a TikTok-ra, azonban most egy jó ügy érdekében meggondolta magát. III. Károly idősebb fia és felesége, Katalin hercegné ezen a héten, pénteken fogják Bostonban bejelenteni az idei Earthshot-díj nyerteseit. A díjat Vilmos alapította, az elismeréseket a természet védelme és helyreállítása, a levegőnk tisztítása, az óceánjaink újjáélesztése, valamint a hulladékmentes világépítés, és a klíma helyreállítása kategóriákban fogják átadni.

A bolygónk helyreállítását célzó úttörő megoldásokat elismerő Earthshot Prize miatt Vilmos herceg egy közel fél perces videót készített a TikTok-ra, ami azóta is fútótűzként terjed és az egész világon körberajongják.

„Együtt lehetségessé tesszük a lehetetlent, és helyreállítjuk a bolygónkat még ebben az évtizedben”

- írta a herceg a videójához, amiben őt magát láthatjuk, ahogy elmosolyodik, majd leteszi a földre a telefonját és úgy tesz, mintha rálépne.

Ezt követően egy összeállításban megmutatja mind a 15 döntőst, akik esélyesek az innovatív klímadíjra. A videó miatt sokan már most Vilmos herceget tartják a "TikTok királyának", illetve volt, aki külön köszöntötte a walesi herceget és hercegnét a TikTok-közösségben.

@theearthshotprize Together, we will make the impossible possible and repair our planet this decade. #savetheplanet #climatechange #EarthshotPrizeBoston2022 #climateaction #explore #Earthshotprize #nature #PrinceWilliam original sound - The Earthshot Prize

Borítókép: Profimedia