promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara 19 évesen mellplasztikán gondolkodik
Borítókép:  Origo
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara megcsináltatná valamikor a melleit.

A Schobert-testvérek egyre jobban betörnek a magyar médiapiacra: míg Lara a Sztárban sztár leszek! online háttérműsorát vezeti, addig Norbika a Farm VIP új évadának játékosaként látható a képernyőn. Az összetartó testvérek nemrég a Mokka vendégei voltak, ahol elárulták, hogy esténként együtt nézik vissza magukat, hogy ezzel is motivációt gyűjtsenek és egyre jobbak legyenek.

Remélik, hogy a műsorok révén, amelyekben szerepelnek egyre többen fogják őket megismerni, és azzal, hogy megtudják, milyenek ők valójában, félre fogják tenni az előítéleteiket.

Norbika és Lara mindketten önmaguk miatt lettek tudatos táplálkozók és rendszeres testedzők, hiszen ők is szeretnének egészségesen élni, mint a szüleik. Lara igyekszik egyre több időt tölteni az edzőteremben, mert célja, hogy egyszer úgy nézzen bele a tükörbe, hogy büszke legyen arra, amit lát.

A legidősebb Schobert-gyermektől nemrég a közösségi oldalán kérdezhettek a követői, amelyek közül néhányat meg is osztott. Az egyik válaszban elmondta például, hogy mennyire szereti a TV2-es munkáját, imádja a versenyzőket és a kis csapatát, akik hamar befogadták őt. Bár eleinte izgult, hogy hogyan tud majd teljesíteni, de aztán pozitív visszajelzéseket kapott, amelyek magabiztosabbá tették őt.

Volt olyan is, aki megkérdezte tőle, hogy a mellei valódiak-e. Lara először is egyérteműsítette, hogy a mellei természetesek, de utána így folytatta:

„Bár nem mondom, hogy nem tervezem majd a beavatkozást egyszer az életben”.

Ez azt jelenti, hogy Rubint Réka után Lara is erősen gondolkodik a plasztikai műtéten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás