promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez az érett modell nagyon aggódik, hogy jól sikerült-e a mellplasztikája – segítsünk neki eldönteni a kérdést
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A médiaceleb három gyermek után döntött a mellfelvarrás mellett.

Az amerikai Kristin Cavallari színésznő, divattervező és tévés celeb, aki elsősorban az MTV zenecsatornán futott reality műsorokban vált ismertté. A 35 éves szőke szépség természetesen igyekszik aprópénzre váltani az ismertségét, az Instagramon például már 4,5 millió követővel büszkélkedhet.

A közösségi médiában kizárólag könnyen emészthető témákat tálal a rajongói elé, nemrég például csak azért pózol előttük, hogy elbüszkélkedjen a mellfelvarrása végeredményével, illetve kikérje mások véleményét is róla.

A médiasztár szűk tíz év után idén nyáron vált el a profi amerikai focista Jay Cutlertől, akinek három gyermeket is szült. A plasztikai műtétre – erre sokan gyanakodtak – a szoptatás után megereszkedett kebleinek renoválása, illetve egy új pasi befogása miatt volt szükség.

Kristin a témát egyébként azután szedte elő, hogy egy kétgyermekes irigykedő anyuka rákérdezett a cickói valódiságára. Nem akarta átverni a követőit, ezért bevallotta, hogy az orvosok már dolgoztak rajta, és ezzel alighanem megnyugtatta a legtöbb női követőjét.

„Felfedem előttetek, hogy felvarrást végeztettem rajta, miután három gyerkőcöt is szoptattam”

– vágta rá szinte gondolkodás nélkül egy élő Instagram-műsorában. A beavatkozásra 2022 augusztusában került sor, ezért mutatunk egy előtte, illetve utána készült posztot, hogy bárki megkukkolhassa a különbséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás