Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Puskás Peti nagyon nem büszke arra, amit Szabó Zsófival csinált

Puskás Peti nagyon nem büszke arra, amit Szabó Zsófival csinált

Színes

Puskás Peti nagyon nem büszke arra, amit Szabó Zsófival csinált

Színes

Biro Klara 07:07

A Valóvilág játékosai az idő előrehaladtával a feledésbe merülnek, de vannak olyan produktumok, amelyeket képtelenek vagyunk elfelejteni, pedig lehet jobban járnánk. 

Ilyen volt a ValóVilág negyedik évadából megismert Szabó Zsófi, azaz VV Zsófika Rágógumi dala.

A dal biztos mindenki emlékezetében ott van, mégis csak nagyon kevesen tudják, hogy ezt a dalt Puskás Peti írta egyik kollégájával VV Zsófinak.

De, hogy jött létre a közös munka?

Peti karrierjének elején nehezen indult be a zenei pályája a The Biebers nevű zenekarával. A kezdeti népszerűség, amit a Megasztárban való szereplésével szerzett idővel elhomályosodott. Azonban a rágógumi című dal hihetetlen megtekintést ért el, amit több, mint 600.000-en néztek meg.

„Dükivel ültünk otthon, megjelent és vágyakoztunk a sikerre, hogy végre legyen egy sikeres dalunk, és azt láttam, hogy egy óra után 160 ezren nézték meg… Néztem magam elé… mondom, ez borzasztó. Borzasztó, hogy egyrészt ezt miért nézik ennyien, másrészt meg borzasztó, hogy úgy tűnik, ez lesz eddigi életem legnagyobb zenei sikere, a Rágógumi című dal” – mesélte Puskás Peti a Blikknek, aki azóta sok slágerlistákat vezető dalra lehet joggal büszke.

 

Borítókép: youtube.com/Péter Puskás (screenshoot)