promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: így néz ki valójában a Nagy Ő luxusvillája, amit most akár te is megvehetsz magadnak
Borítókép:  TV2 (screenshot/A Nagy Ő)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nézz be a Nagy Ő luxusvillájába, amit hatalmas pénzért adnak most el!

A Blikk vette észre, hogy a napokban azt a villát árulják egy ingatlan oldalon, ahol a TV2 A Nagy Ő című valóságshowja forgott: a Gerecse hegység lábánál található a 23 hektáras birtok. Ezen a birtokon egészen pontosan

egy 1440 négyzetméteres, kétszintes, öt háló- és hat fürdőszobás főépület található.

Ezek után csodálkozunk, hogy nők ezrei jelentkeztek minden műsor évadában csak azért, hogy a szerelem mellett egy kis luxust is átéljenek? A házból aztán valóban ki sem kell mozdulni és emberek közé menni, hiszen mindennel fel van szerelve: jakuzzi, hatalmas medence, dolgozóhelyiség és gardróbszobák; illetve van egy nevezetes helyiség, ahol szuperül lehet régi filmeket nézni, például a műsorban is felbukkanó Casablancát.

De aki megveszi ezt a gyönyörű villát, annak a tömött és drága welnessszel sem lehet gondja, hiszen welness-részleg is van; ahogy teniszpálya, lovarda, halastavak, borospince is. Az egészen biztos, hogy a meditáció és az elvonulás is fontos lehetett annak, aki ezt az egész környezetet felépítette, ennek ékespéldája az egyik tó közepén elhelyezkedő kis sziget, ahol tényleg csak magunk lehetünk.

2,3 milliárd forint a kikiáltási ár,

de a Blikk megkérdezett ingatlanszakértője szerint az ilyen luxusingatlanoknál folyamatosan változhat az ár.

„A luxusingatlanok piaca ritkán változik, ez egy olyan szegmens, ahol nem igazán az ár számít. Nem is lehet csak úgy megnézni egy ilyen lakást vagy házat. Az érdeklődő először egy úgynevezett előszűrésen esik át, azonosítják a személyét, hiszen a tulajdonos is megköveteli, hogy potenciális, leinformálható ügyfelek tekintsék meg az ingatlant. Ez a vevőkör általában nem a televízióból választ házat magának, de persze a tehetősek körében is akadnak olyanok, akik híres épületekre vadásznak”

 - hozzátette, az ilyen ingatlanokat nem lehet csakúgy megnézni, regisztráció és személyes érdeklődés szükséges mindenekfelett. De vajon akkor ez azt is jelenti, hogy ha lesz is még Nagy Ő, akkor a jövőben már nem ezen az impozáns helyszínen fogják forgatni? Lékai-Kiss Ramóna és Árpa Attila a forgatás után még visszamentek, hogy bemutassák, hol zajlott a forgatás.

Jelenleg is fut a TV2 társkereső műsora, jelen pillanatban éppen ott áll a figyelem, hogy az egyik lány már-már ultimátumot adott Árpa Attilának. Végül elcsattant egy csók a fehér rózsás Mimi és Árpa között, a levegő csak izott közöttük, de Mimi aztán a kamera előtt igencsak meglepő vallomást tett:

„Meg fogom kérni Attilát, hogyha engem újra meg szeretne csókolni, akkor előtte mosson fogat”

Minden jel arra utal, hogy Mimi fülébe jutott a többi lány híre és így akarja kikerülni, hogy egy legyen a tucatból. Vagy ez csak egy puszta féltékenységből tett ígéret, amitől azt várja, hogy akkor a magyar színész és producer azt mondja, innentől kezdve csak vele fog csókolozni?

Ki tudja. Mindenesetre Mimi igen szigorúnak tűnik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás