Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Katalin hercegné aligha szűzen ment férjhez, és azt is sejtjük, kivel veszítette el az ártatlanságát

Katalin hercegné aligha szűzen ment férjhez, és azt is sejtjük, kivel veszítette el az ártatlanságát

Színes

Katalin hercegné aligha szűzen ment férjhez, és azt is sejtjük, kivel veszítette el az ártatlanságát

Színes

Promotions 08:38

A királyi udvart ez a téma egy évtizede már nem érdekelte.

Kate Middleton nevét akkor ismerte meg a szélesebb nyilvánosság, amikor a readingi születésű szépség járni kezdett Vilmos herceggel. Pedig természetesen előtte is rendelkezett magánélettel, sőt azt is pontosan tudjuk, kik nyerték el a szívét.

Elsősorban egy bizonyos Harry Blakelock nevű srácról van szó, aki – ma már nehéz ezt elhinni – viszonylag hamar beleunt Katalinba, dobta őt, és ezzel összetörte a lány szívét. A Marlborough College-ban ismerkedtek össze, és nagyjából egy évig alkottak párt.

„Aztán Harry úgy döntött, hogy egy évre felfüggeszti a tanulmányait, és inkább világ körüli útra megy. Ezért szakított a barátnőjével, aki csalódottan vette mindezt tudomásul. A férfi később Katalin iskolai barátnőjét, Sarah Follettet vette feleségül, és ma biztosítási területen dolgozik”

– fedte fel egy korábbi jó ismerőjük. A faképnél hagyott Katalin a sebei nyalogatása után, 2001-ben az egyetemen találkozott Vilmossal, de akkor már 19 éves volt, és egy évnyi pasizás után aligha számított érintetlennek.

Ma már nem firtatják a témát, de ha tippelni kellene, akkor a jelenlegi walesi hercegné alighanem Harry Blakelockkal vesztette el a szüzességét. Az egyetem előtt ugyanakkor még egy Ian Henry nevű sráccal is volt egy rövidke afférja, akinek a barátai nem nézték különösebben jó szemmel a bimbózó románcot.

Mindez a királyi udvar részéről is felvethetett egy kényes kérdést: vajon gondot jelent-e, hogy Katalin már nem volt szűz a Vilmossal való házasságkötése idején? A középkorban ez alighanem kizáró ok lett volna, sőt állítólag Diana is érintetlenül ment férjhez Károlyhoz, de 2011-ben ez már aligha jelenthetett problémát.

„Azt hiszem, nem kell majd ilyen vizsgálatnak alávetnie magát”

– mondta bő egy évtizede az eljegyzett Katalinról az udvari körök egyik jó ismerője is. Ez amúgy is felesleges lett volna, hiszen a házasságkötés előtt már 8 évig élt Vilmossal, rengeteg időt töltöttek együtt, voltak közös vakációik is, vagyis az ég sem tudta volna teljes bizonyossággal megállapítani, hogy a jövendő hercegné kivel vesztette el az ártatlanságát – ez alighanem a férj örök titka marad.

Borítókép: Profimedia