promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic összejönne Árpa Attilával?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gabriela Spanic tökéletes pasinak tartja Árpa Attilát.

Gabriela Spanic még a Dancing with the Stars második évadában találkozott Árpa Attilával, amikor vendégzsűritagként értékelte a színész-producer táncos teljesítményét. Most, hogy jelenleg is fut a Nagy Ő a TV2-n, a Bors megkérdezte a venezuelai világsztárt, hogy mit gondol a sármos sztárról.

„Hogyne emlékeznék Attilára! Ő tényleg minden értelemben maga a Hun! Egyébként is minden tiszteletem és rajongásom a magyar férfiaké. Nálatok minden férfi szokatlanul jóképű, nagyon vonzó. Attila kifejezetten a zsánerem, hiszen szép magas, széles a háta, szép formás a válla és az izomzata. És meg van benne a számomra az egyik legvonzóbb tulajdonság, vagyis humoros, számomra fontos, hogy egy férfi meg tudjon nevettetni. E mellett táncolni is tud, ami egy újabb jó pont nálam. Szóval összegezném: Árpa Attila egy tökéletes pasi!”

- nyilatkozott a lapnak Gabriela Spanic, aki szíves örömest lenne a következő Nagy Ő.

A szappanopera királynő megpróbálkozna azzal, hogy Magyarországon találja meg az igazit, mindazonáltal hozzátette, hogy ez nem lenne könnyű, mert magasan van nála a léc. Gabriela Spanic gondolatai természetesen Árpa Attilához is eljutottak, akinek azért volt ez érdekes, mert korábban pont ő poénkodott azzal, hogy milyen izgalmas fordulat lenne, ha a színésznő is bekerülne a 19 hölgy közé, akik érte fognak küzdeni a Nagy Ő-ben.

„Persze meglepődtem a felvetésen, de bevallom, izgalmas volt eljátszani a gondolattal. Szerintem egyébként kicsit igazságtalan húzás lett volna...”

- mondta Attila, aki ígéretet tett arra, hogy ha a Dancing with the Stars döntője után összefutna Gabriela Spanic-kal a stábbulin, akkor meg fogja pörgetni a táncparketten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás