promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig indult el a Való Világ 11, állítólag máris hancúrozott két pár az első bulin
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki elég jól sikerült a Való Világ 11 beköltözős bulija.

A Való Világ villájában nincsen rezsikímélés, szóval be is költözhetett az első nyolc ember. Bár még ne zárjuk ki, hogy lesz olyan feladat a jövőben, hogy a bent lévőknek spórolniuk kell az energián. A beköltözők elvesztették a vezetéknevüket, és innentől kezdve csak VV-k vannak, na meg egy becenév.

Jelenleg így néz ki név szerint a benti felhozatal: VV Ákos, VV Reni, VV Lamin, VV Sajti, VV Barna, VV Bibi, VV Lissza, és VV Melina. Közülük VV Renivel külön is megismerkedtünk, mert egy elég érdekes jelenség. Ő nem köntörfalazott, és már az adatlapján leírta a bemutatkozásban, hogy szexmániás, így biztosan nem fogja kibírni odabent egy kis huncutkodás nélkül.

Persze a Való Világ 10 rekordereit nehéz lesz behozni, mivel VV Virág és VV Dani anno annyiszor estek egymásnak, ahányszor csak tudtak, ráadásul a villa több helyét is felavatták.

Tehát tegnap este megismerkedhettünk azokkal, akik beköltöztek a villába, és akik akarták, azok követhették is őket odabent a streamen keresztül. Az RTL+ alkalmazás az első hónapban ingyenes, utána pedig 1990 forintba kerül havonta.

Akik a színes hírek rajongói, azoknak nem árt csatlakozni A Nagy Bulvárcsoport elnevezésű közösséghez Facebookon, ahol mindig van téma, amit ki lehet pletykálni. Ezek közül az egyik a Való Világ 11 indulás volt. Az egyik tag keményen odaszúrva el is mondta a véleményét a villalakókról:

„Nem tudom ki nézi/nézte innen a streamet,de irtó prolik főleg a Reni meg a kamu Csoki minden második szavuk a g.ci vagy a b.zdmeg nagyon alpáriak, eddigiek alapján Ákos, Barni meg talán Lissza tűnik normálisnak Sajti is egy irritáló ember előadja hogy ő a nagy öreg vele nem mernek kib.szni őt nem merik kiszavazni”

írta a kommentelő, aki megjegyezte, hogy már volt szex is, állítólag VV Reni és VV Barna, valamint VV Bibi és VV Lamin között.

Valószínűleg valamiféle huncutkodásról van szó, mert meglepő lenne, ha már az első bulin elszabadult volna a pokol. Viszont a többi csak a BeleValóVilág esti részében fog kiderülni.

Az elosztás a nemekben pont jó, mivel négy lány, és négy fiú van bent. A beköltözős parti biztosan jó volt, de a konfliktusok lehet még csak ezután fognak a felszínre törni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás