promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megbundázták az X-faktor döntőjét? A nézők csalást gyanítanak
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Solyom Berni nyerte az X-faktort, de egyesek szerint csalás történt a döntőben.

Az X-faktor 2022-es évadának döntőjébe Mihályfi Luca, Solyom Berni, és Kiss Kevin jutottak be. A finalistáknak most már három dallal kellett készülniük, de volt, aki nem tudta előadni mindegyiket. Az első produkciók után lezárult az elsőkörös szavazás, aminek az lett az eredménye, hogy az évad legesélyesebbnek gondolt versenyzője, Mihályfi Luca a harmadik helyen zárt.

A második körben Solyom Berni kemény kritikát kapott Gáspár Lacitól, aki unta a produkciót. A mentor bár várta már, hogy egy Fekete Vonat dal csendüljön fel az X-faktor idei évadában, de Berni mégsem vette le a lábáról. A Zámbó Jimmy-slágerével színpadra állt Kiss Kevin viszont lenyűgözte a mentorokat; sőt, még az is kiderült, hogy ByeAlex rajong a "magyar király" dalaiért.

Az utolsó körben Kevin egy saját dallal robbantotta fel a stúdiót, majd Solyom Berni Travie McCoy ft. Bruno Mars – Billionaire című dalával koronázta meg az estét. Végül a nézői szavazatok alapján Solyom Berni lett az idei évad győztese, ráadásul ő léphet fel a jövő évi Sziget fesztiválon is.

Természetesen nem mindenki örül Berni sikerének, az X-faktor közösségi oldalán többen is csalással vádolták meg a műsor készítőit.

„Érdekes minden évben rapper nyer.. Bunda az egész”

„Megint egy rapper!! Csalás!! Ez se fog sehol látszani, mint a másik!!”

„Nem ő nyerte!!! Illetve, igazságtalanul...”

„Az tuti, hogy a közönség nem ezt a nőt választotta”

Voltak olyan kommentelők is, akik a mentorokat szidták. Egyes nézők szerint Gáspár Laciék túlzásba vitték a bohóckodást.

„Mióta ezek a mentorok vannak, nincs egy jó énekes beválogatva”

„Borzalmas volt az egész, köszönhető az idióta mentoroknak. Borzalmas volt a viselkedésük, de Gáspár Laci volt a legborzalmasabb”

Bár sokan hangoztatják a kommentszekcióban, hogy Kevinnek kellett volna megnyernie az évadot, azért vannak, akik örülnek Berni győzelmének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás