promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
49 év után végre kiderült, valójában miért halt meg a legendás Bruce Lee?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szakértők szerint nem az okozta Bruce Lee vesztét, amit eddig hittünk.

A zseniális Bruce Lee minden idők legmeghatározóbb filmes harcművésze, hiszen az elképesztő mozdulataival több millió embernek hozta meg a kedvét a sporthoz még Magyarországon is – ráadásul még a legendás Chuck Norrist is sikerült annak idején legyőznie a nagyvásznon.

Bruce Lee egy igazi ikon, akinek máig mindenki ismeri a nevét, és a filmjeit, pedig már több, mint 49 évvel ezelőtt – 1973. július 20-án, tragikus hirtelenséggel – elhunyt. Az akkor mindössze 32 éves világsztár halálát állítólag egy gyógyszer összetevője miatti allergia, illetve az amiatt kialakult agyduzzanat okozta.

A sárkány közbelép, A Sárkány útja és egyebek között a Tomboló ököl színészének halála a fél világot megrázta, hiszen mindenki erősnek, egészségesnek gondolta őt. Bruce Lee hatalmas űrt hagyott maga után, most pedig kiderült, hogy állítólag nem is a fent említett allergiás reakció miatt halt meg, hanem valami jóval megdöbbentőbb dolog állt a korai halálának hátterében.

Szakértők most arra jutottak, hogy a túlzott vízfogyasztás okozta Bruce Lee halálát, ugyanis a színész elvileg egy ritka betegségben szenvedett, így a veséje nem volt képes eldönteni, hogy mennyi folyadék kell a szervezetnek – és állítólag emiatt duzzadt meg az agya.

Bruce Lee elvileg aggasztóan sok vizet és különböző italokat ivott, hogy jó formában legyen, ráadásul a pletykák szerint közben füvezett is, ami csak tovább növelte a szomjúságát. Ha a szakértők feltételezése igaz, akkor az utóbbi közel 50 évben mindenki rosszul gondolta, hogy valójában miért halt meg a híresség – de így most végre kiderülhetett az igazság.

Itt lehet megnézni Bruce Lee és Chuck Norris kőkemény harcjelenetét, de persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás