promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Béres Anett kíváncsi mellbimbóit képtelenség kordában tartani, szinte átdöfik a pink felsőjét
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Béres Anett egyre jobban van a teaszeánszos botrány óta, és ezt egy dögös kép is bizonyítja.

A Való Világ harmadik szériájában ismerhette meg az ország a szupercsinos VV Anettet, vagyis Béres Anettet, aki ugyan végül nem tudta megnyerni a reality műsort (Milo győzedelmeskedett), de az biztos, hogy mély nyomott hagyott az emberekben a szépségével. A híresség amúgy állítólag nemrég vetett véget egy hosszú kapcsolatnak, így most több év után újra szingli lett:

Persze Béres Anettet nemcsak a Való Világ miatt ismerik sokan, hiszen hozzá köthető a magyar celebvilág idei talán legnagyobb botránya is: egy furcsa teaszeánsz után hajnalban eltűnt, és csak jóval később, hiányos öltözékben, komoly sérülésekkel találtak rá a messzeségben. Szerencsére már jobban van, szépen halad a gyógyulás útján, és nagyon hálás, amiért egy újabb esélyt kapott az élettől.

Béres Anett elvileg jelenleg is még mankóval közlekedik, de persze bomba formában van, amit egy nemrég megjelent fotó is bizonyít. A felvételen egy egészen szűk, pink felső van rajta, ami alá nem vett fel melltartót a híresség, így átütnek rajta a mellbimbói – igazi kihívás nem azokat nézni, de a hódolói biztos, hogy nem bánják ezt a fajta kis „játékot”.

Könnyen lehet, hogy a teljes felépülése után többet fogjuk majd látni a tévében, illetve különböző helyeken Béres Anettet, hiszen hatalmas iránta az érdeklődés – és nemcsak a botrány miatt, hanem azért is, mert elképesztően dögös.

Itt lehet megnézni Béres Anett mellbimbós fotóját, de előre szólunk, érdemes utána a cikkünk aljára görgetni:

Íme a jutalom, egy cikkünk, ami elvezet olyan képekhez, amin jóval többet mutat meg magából a híresség, aki még a Playboy-ban is szerepelt annak idején:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás