Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gabriela Spanic testvérét ki akarták végezni, most kitálalt a színésznő

Gabriela Spanic testvérét ki akarták végezni, most kitálalt a színésznő

Színes

Gabriela Spanic testvérét ki akarták végezni, most kitálalt a színésznő

Színes

Promotions 09:09

Október végén érte véres támadás Mexikóvárosban Daniela Spanic-ot. Testvére, Gabriela Spanic most felfedte a sokkoló részleteket.

A Budapestre szinte már hazaérkező Gabriela Spanic a budapesti reptéren avatta be az eset részleteibe a Bors Online-t. A szupersztár még október végén még Instagramon jelentette be, hogy ikertestvérét, Danielát megtámadták Mexikóvárosban a nyílt utcán, és az elkövetőről azóta sem tudni semmit. A színésznő kijelentette, hogy meg van győződve róla, hogy Danielát meg akarták ölni, és még arrólis van elképzelése, hogy ki lehetett a merénylő. 

"Danielát meg akarták ölni, ez egy gyilkossági kísérlet volt. Én biztos vagyok ebben, bár korábban sokan azt is kétségbe vonták, hogy annak idején meg akartak mérgezni. A testvéremet és engem is sokat bántottak, kimerültek és fáradtak vagyunk"

– fogalmazott a Paula és Paulina sztárja a lapnak. Beszélt arról is, hogy ikertestvére egy egy elég kemény váláson ment keresztül, ugyanis bizonyos részletekben nem találták a közös nevezőt a volt férjével, ezért feljelentette őt. A történet érdekessége, hogy Danielát pont akkor támadták meg, amikor odaért az ügyészség épületéhez, és a nyílt utcán fényes nappal egy kővel dobták meg a nő fejét.

"A testvéremet egy kővel dobták fejbe, a kő ráadásul pont azon a ponton találta el, ahol 2008-ban műtötték a stroke-ja miatt, ez nem lehet véletlen. Bár már szerencsére jobban van, természetesen nagyon megviselték a történtek"

- avatta be a rajongókat a részletekbe a 48 éves színésznő. Kijelentette, hogy elege van a nők elleni erőszakból, Mexikóban pedig lesújtó a helyzet ezen a téren. 

Borítókép: TV2Play