promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kíméletlenül kezdett el káromkodni A Konyhafőnök VIP-ben az egyik sztár, aki nem tudta visszafogni a dühét
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül Sárközi Ákosnak és Oroszlán Szonjának kellett odamennie segíteni.

A gasztronómia szerelmesi örülhetnek, mivel karácsonyig zakatol A Konyhafőnök VIP az RTL-en. Most még nagyon az elején, vagyis a bemutatkozásoknál járunk, de ettől még minden nap távozik valaki a versenyből, aki nem tudja meggyőzni a háromtagú zsűrit.

Ismét különleges alapanyagokkal kellett dolgozniuk a versenyzőknek, mert a meghívott vendégek újra szokatlan hozzávalókkal tértek vissza a konyhába. Oroszlán Szonja azt a feladatot adta a versenyzőknek, hogy heréből, málnával kombinálva alkossanak különleges fogásokat. Ez sokaknak feladta a leckét, és köztük volt Nagy Zsolt is.

A színész számos magyar filmben játszott már, legutóbb a Mellékhatás című sorozatban láthatta a közönség. Feleségével öt gyermeket nevelnek, és bár imádja a hasát és az édesanyja főztjét, ő maga csak pár éve kezdett komolyabban ezzel foglalkozni.

Anno mindenki felfigyelt rá, mivel ő pörkölt oda anno Rácz Jenőnek, amiért a Michelin-csillagos séf nem mutatkozott be neki. A nézők már ekkor tudták, hogy egy nagyon érdekes figurát fognak látni a verseny során, akire érdemes figyelni.

A feladattal Nagy Zsoltnak is meggyűlt a baja, ugyanis málnát szeretett volna kirántani az ételéhez. A színész többször is nekifutott, azonban miután nem járt sikerrel, felment benne a pumpa. Ilyen cifra káromkodás talán még nem volt A Konyhafőnök VIP történetében.

„Nem így szeretnék viselkedni”

- mondta Nagy Zsolt, aki sosem tagadta, hogy bizonyos szituációkban elveszíti az önuralmát. Azt már sokszor láthattuk az RTL képernyőjén, hogy ez a verseny a legjobbat, de a legrosszabbat is kihozhatja az emberből.

Végül Sárközi Ákos és Oroszlán Szonja érkezett felmentő seregként, hogy útba igazítsák Zsoltot. Végül azonban nem Nagy Zsolt esett szét teljesen, hanem Elek Peti, így a kötényszerzés előtti utolsó napon a zsűri értékelése alapján neki kellett elhagynia a konyhát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás