promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Tóth Andi szomszédja, Alekosz nyílt levélben állt bele az énekesnőbe

Kitálalt Tóth Andi szomszédja, Alekosz nyílt levélben állt bele az énekesnőbe

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi szomszédja elmondta az igazságot, közben Alekosz kegyetlen szavakkal állt bele az énekesnőbe.

Nem csillapodnak a kedélyek Tóth Andi körül. Az énekesnő idegei már nem bírták tovább azt a folyamatosan rázúduló botránykeltést, ami a kommentelőktől és a sajtó képviselőitől érkeznek; úgy döntött, pár napra visszavonul.

„Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal. Ez után a két hét után csak azt szűrtem le, hogy rengeteg ember, de FŐLEG a sajtó abban reménykedett, hogy én vagyok az. És mindent el is követtek, hogy oda kerüljek. Én ebben nem szeretnék részt venni. A következő napokban nem fogok posztolni, próbálni szeretnék, és eldönteni hova tovább”

- írta az ideigleges búcsúposztjában Andi.

Persze az énekesnőnek nem kell aktívnak lennie a közösségi oldalán ahhoz, hogy a sajtó foglalkozzon vele. Az újságírók továbbra is rá vannak kattanva a témára, most éppen az érdekli őket, hogy Marics Peti valóban olyan szerető és támogató párja-e a botrányos helyzetbe taszított sztárnak.

„Andi sosem ápolt szoros viszonyt a szomszédaival, de az elmúlt hetekben még inkább magába fordult és elzár mindenkitől. Peti amennyit csak tud vele van, hetente többször látjuk itt, próbálja őt kirángatni ebből az állapotból. Bízunk abban, hogy sikerül neki”

- ezt Andi egyik szomszédja árulta el a Blikk-nek.

Az énekesnő botrányával kapcsolatban most a Való Világ egyik régi szereplője, Nagy Alekosz osztotta meg kíméletlenül őszinte véleményét. Alekosz egy nyílt levélben üzent Tóth Andinak, amit a Blikk-en keresztül juttatott el hozzá. Az egykori villalakó szavait változtatás nélkül közöljük mi is:

„Nem az fertőzteti meg az embert, ami a szájon bemegy, hanem ami kijön a szájból. Az fertőzteti meg az embert. Máté 15.11.

Csakhogy te nem vagy közszereplő, Andikám. A trágárság, az ocsmányság, a vulgaritás, a csatornalé, ami a te szádból kijön, az csak ne legyen közszereplés. Ez olyan, mintha a bűnöző kérné ki magának, hogy lefogják. Fogják csak le! Vigyék. Te pedig tedd ezt magadtól. Add fel magad! A sajtót már kiiktattad, meggyaláztad, tételesen felsorolva hírbe hoztad, tehát a szereplési felületeidet felszámoltad. Igen, ez valóban nem Amerika. Igen, ez valóban egy kicsi ország. Románia nagyobb ennél! Ez válasz lehet a kérdésedre is, hogy hova tovább.

Magyarország egy egészen más kulturális holdudvar. Itt a sztár szereti sajtóját. Szimbiózisban létezik azzal. Meg nem alázza, tiszteli azt. Munkáját megbecsüli, kamerája elé áll, ha kell. Nem pedig férfiruhában, kapucnis dílernek öltözve menekül.

Levágattál a Földre, aki népeken tapostál. Ésiás 14.12.”

Borítókép:  TV2 Play

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás