promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka kifakadt Babett bimbói miatt, ollóval esett neki a ruhájának
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka kivágta a felsőjét a bimbóknál, aztán tehénbrigádnak nevezte a közönséget.

Baljós előzmények árnyékolták be a Sztárban sztár leszek legutóbbi adását: Bari Laci az egyik próba során súlyosan megsérült, így végül törött lábbal volt kénytelen színpadra állni. Nem is tudott emiatt úgy teljesíteni, ahogy szeretett volna, bár meg kell hagyni, hogy beleadott apait-anyait, mégis a veszélyzónában kötött ki. A nézők azonban az utolsó pillanatban viszont megmentették őt a kieséstől, Tóth Napsugár esett ki a versenyből, így aztán Köllő Babett most már mindegyik énekesét elveszítette.

A stylistok ismét igen különleges ruhakölteményekbe öltöztették a mestereket: Tóth Gabi fejét aranyba öntötték, mint Viserys Targaryen-ét a Trónok harcában, Babettből pedig egy aranytollú pávát csináltak. Utóbbinak a szettjét képezte egy pánt nélküli felső is, amin arany színű díszítések hangsúlyozták ki a színésznő bimbóit. Az extravagáns szettet Majka és Pápai Joci is irigykedve csodálták, aztán Majoros Péter úgy döntött, hogy beáll a "bimbófókusz-mozgalom" mögé, ollóval esett neki a saját felsőjének, és két helyen is kivágta, hogy aztán az egész élő adást fedetlen bimbókkal csinálja végig.

Az estét Jósa Tamás nyitotta meg, aki a The Black Eyed Peas frontemberének, Will.i.am-nek maszkírozva adta elő a Pump It című slágert. Őt követte a Varga Viktorrá átalakult Szirtes Dávid, majd Louis Armstronként Kökény Dani. Aretha Franklin bőrébe bújva énekelte el a Respect-et Bari Laci, Ava Max alakjában, az énekesnő legnagyobb slágereivel csapott hatalmas bulit Tóth Napsugár, aztán Paloma Faith-ként állt színpadra Yulaysi Miranda. Az önálló produkciókat Kaly Roland zárta, aki Kállay-Saunders András Running című dalát adta elő.

Megszokhattuk már, hogy egyes pridukciók után a stúdióközönség bekiabálással követeli a mesterektől a legmagasabb, 10-es pontszámot. Általában ennek engedni is szoktak, de Majka nem szereti, ha a háta mögül utasításokat kap, hogy hogyan pontozza a versenyzőket. Szirtes Dávid performansza után Majoros Péter próbálta elmagyarázni, hogy ha most 10 pontot ad a fiatalembernek, és később még jobb teljesítményt fog nyújtani, akkor már nem fogja tudni magasabb értékeléssel díjazni őt, de a közönség hajthatatlanul skandálta a követelését.

„Jól van már tehénbrugád! Úgyse számít, mert 5-öt ér egy szavazat a telefonon keresztül...10!”

- zárta le végül Majka.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás