promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien sárgadinnye nagyságú műmellei szinte szétfeszítik a szűk ruháját
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szűk farmer ruhában pózolt Vasvári Vivien, csodásan nézett ki.

A Feleségek luxuskivitelben című reality műsor egykori sztárja, Vasvári Vivien lehet, hogy nem sok helyen tűnik fel manapság, de ettől függetlenül ő a magyar Instagram egyik kiemelkedő alakja, hiszen egészen hihetetlen, de jelenleg 843 ezren követik őt – ezzel pedig olyan hírességeket taszít maga mögé, mint például Tóth Andi, Tóth Gabi, Hódi Pamela vagy Majka, akik mind elég csúnyán le vannak maradva hozzá képest.

Ha ezekből az adatokból indulunk ki, akkor Vasvári Vivien Magyarország egyik legnagyobb sztárja, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ekkora követőtáboroknak általában a jelentős része nem valódi, csak vásárolt. Nem azt mondjuk, hogy a színésznő esetében is így van, csupán arra akarjuk felhívni a figyelmet, hogy vannak esetek, amikor csalóka lehet egy ilyen hatalmas követőtábor.

Persze az is teljesen érthető, ha tényleg közel 850 ezren kíváncsiak Vasvári Vivienre Instagramon, hiszen a híresség rendszeresen rak ki magáról tűzforró képeket, amiken alig van rajta ruha, és megcsodálhatjuk a tökéletes testét – a minap is megosztott egy fotót, amin egy szűk, farmer egyberuha van rajta, a hatalmas mellei pedig majdnem kibuggyannak belőle.

Sőt, a szuperdögös Vasvári Vivien még a Malévot is megidézte a háttérben, és egy retro kocsin pózolt, szóval bőven akad látnivaló a felvételen, amit itt lehet megtekinteni – és senki se érezze magát rosszul azért, ha esetleg csak sokadik látásra tűnik fel neki a háttérben lévő Malév felirat, hiszen a színésznő látványán tényleg nehéz túllendülni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás