promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baleset érte Molnár Gusztávot, leesett a vonatról
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Molnár Gusztáv leesett a vonatról, azonnal kórházba szállították.

Molnár Gusztáv mindenét elvesztette alkoholproblémái miatt: mióta felesége bejelentette, hogy elválik a Drága örökösök egykori szereplőjétől, nem is nagyon lehetett hallani róla, míg nem a Blikk egyik olvasója rémisztő információval kereste meg a lapot.

A férfi egy Tatabánya felé tartó vonaton szúrta ki a színészt, aki láthatóan ittas állapotban volt, majd a megállóban gyakorlatilag leesett a vonatról. Gusztávot rögtön kórházba szállították. A színésztől később megkérdezték, hogy valóban őt érte-e baleset a vonaton. Molnár Gusztáv ugyan nem tagadta, hogy kórházban kezelik, de azt határozottan visszautasította, hogy alkoholt fogyasztott volna a baleset előtt.

„Egyszerűen rosszul lettem, azért történt minden, emiatt vittek be végül a kórházba”

- mondta a színész, aki nemsokára ismét kezelés alá veti magát.

Korábban még azt nyilatkozta, hogy külföldön szeretne új életet kezdeni, de ma már teljesen máshogy tervezi. Pár nap múlva bevonul egy vidéki intézménybe, ami egy sokkal szigorúbb és strukturáltabb rehabilitációs központ, mint az előző, ahol volt. A színész itt fog részt venni egy egyéves programon:

„Azt, ami kialakult körülöttem, hogy tönkrement a szakmai és a magánéletem is, jelenleg nem tudom kezelni. Nincs más választásom, mint egy évre eltűnni, majd miután kijövök, a nulláról újrakezdeni”.

Molnár Gusztávnak határozott elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban: legkésőbb 40 éves korára szeretne újra egy házat, egy feleséget, egy gyermeket, és egy olyan karriert, ami egyszer már megadatott neki. A színész most már tényleg szeretné rendbe tenni az életét, ezért is döntötte el, hogy befekszik a vidéki központba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás