promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy szociális otthonból jelentkezett be videón az első magyar valóságshow nyertese, elképesztő, mi történt vele
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jelenleg egy szociális otthonban él BB Évi, a Big Brother valóságshow győztese. Két gyermekét örökbe kellett adnia, mert nem tudott róluk gondolkodni, miután elmegyegyógyintézetbe került és skizofréniát diagnosztizáltak nála. Most videón jelentkezett, hogy beszámoljon élete alakulásáról. 

Éppen húsz éve, hogy BB Évi megnyerte a Big Brother valóságshow-t. A Magyarországon akkor elég nagy újdonságnak számító műsor hatalmas nézettséggi adatokat produkált. Az első nyertes küzdelmeit az egész ország követhette esténként a képernyők előtt, így nem kis túlzás kijelenteni hogy Évi a győzelemmel óriási hírnévre tett szert.

A győzelemmel természetesen a főnyereményt is a megkapta a pultosként dolgozó fiatal lány, ami 16 millió forint volt. A fényes győzelem után aztán megkezdődött a lejtmenet. Évi rossz társaságba került, a pénz pedig amilyen könnyen jött, úgy is ment el. Később aztán kiderült, hogy alkohol- és drogproblémái is voltak, mígnem elmegyógyintézetbe került  2005-ben. Négy évvel később skizofréniával diagnosztizálták.Napjainkban pedig egy Somogy megyei otthonban él, onnan is jelentkezett legutóbb. 

"Egy szociális otthonban élek, van két kisgyermekem, ők örökbe lettek adva, mert nagyon beteg voltam"

- válaszolt a riporter kérdésére, majd azt is elmondtga, hogy most már jól van. Beszélt arról is, hogy nagyobbik fiát nagynénje neveli, a kicsiről azonban semmit nem tud. Szabadidejében egyébként házakat tervez.

"Megterveztem az életemet, de abból semmi nem lesz"

- intett kezével lemondóan, zavarodott nevetgélés közben. "Majd alakul a jövőm valahogy. Addig is, puszi mindenknek!" - búcsúzott a videón az egykori valóságshow-nyertes.  A videót a Blikkrúzs oldalán nézheted meg.

[[cikk]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás