promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Anyukám olyan boldog lesz” - Megvan az év legszexibb férfija, senki sem fog meglepődni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy olyan színész lett az év legszexibb férfija, aki már vagy 10 éve kiérdemelné ezt a címet.

A People magazin minden évben megválasztja az év legszexibb férfiját, ami érthető okokból Hollywood egyik legnagyobb elismerésének számít. Az utóbbi években, évtizedekben olyan sztárok érdemelték ki ezt a címet, mint például Ryan Reynolds, Dwayne Johnson, Brad Pitt, Richard Gere, George Clooney, Johnny Depp, Chris Hemsworth, Idris Elba, David Beckham vagy Paul Rudd, aki tavaly győzedelmeskedett – de most ideje átadnia másnak a trónt.

Idén egy olyan színész győzedelmeskedett, aki már évek óta nagyon népszerű, leginkább egy ikonikus szuperhős szerepében ismerhette meg őt a világ, és sokak szerint nincs is nála jóképűbb híresség Hollywoodban: az Amerika Kapitány sztárja, Chris Evans lett 2022 legszexibb férfija, ez pedig minden bizonnyal senkit sem lep meg – leginkább az a meghökkentő, hogy miért csak most sikerült nyernie.

„Anyukám olyan boldog lesz. Ő mindenre büszke, amit csinálok, de ez egy olyan dolog, amivel tényleg dicsekedhet”

mondta Chris Evans a jól megérdemelt győzelmével kapcsolatban.

A színész elmondta, hogy a közeli barátai máris elkezdték őt cikizni emiatt, de nem baj, hiszen erre vannak a barátok. Egykori Marvelhősként is sokan szerették Chris Evanst, de azóta is rengeteg sikerfilmben szerepelt, hiszen láthattuk őt a Tőrbe ejtve című krimiben, illetve egyebek között az idén bemutatott, A szürke ember című, gigaköltségvetésű Netflixes akciófilmben is – és nincs megállás, hiszen hamarosan Dwayne Johnsonnal együtt fog szerepelni a Red One című karácsonyi alkotásban.

Itt lehet megnézni Chris Evans People magazinos címlapfotóját, mint az év legszexibb férfija:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás