promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi egy rendőrrel jelentkezett be, nagy bejelentést tett
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi egy rendőr társaságában tette meg a bejelentést.

Az elmúlt napokban attól hangos a magyar bulvársajtó, hogy az egyik sztárénekesnő megpróbált öngyilkosságot elkövetni 13. kerületi otthonában. Az énekeshez a szomszédok hívták ki a rendőrséget, akik aztán a mentőket is értesítették. A kórházban derült ki, hogy a sztár kokaint is fogyasztott.

Sokan arra gondoltak, hogy Tóth Andiról lehet szó, aztán az énekesnő menedzsere hamar rácáfolt a pletykára.

Andi azóta többször is posztolt a közösségi oldalára, de azóta is sokan kételkednek ezeknek a hitelességében. Az énekesnő viszont most egy olyan videót rakott ki az Insta Story-jába, ami minden kételyt eloszlat, ugyanis Andi azért jelentkezett be, mert nagy bejelentést akart közölni a követőivel, és természetesen azokkal, akik még mindig azt gondolják, hogy őt vitték el a rendőrök.

Andiról mindenki tudja, hogy mennyire imádja a karácsonyt, és már egy ideje idén is elindult nála a visszaszámlálás. Most is ezzel kapcsolatban tett bejelentést, ugyanis azt a közérdekű információt közölte, hogy 50 nap múlva itt az ünnep.

Miközben videózott, a háttérben egy rendőrnek öltözött férfi is felbukkant; hogy aztán igazi rendőr-e vagy sem, azt nem tudni. Andi 24 óráig elérhető Insta Story-ja IDE kattintva érhető el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás