promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bodrogi Enikő megmutatta jóképű szerelmét, akit Bodrogi Gyula is nagyon kedvel
Borítókép:  Hargitay Oliver/RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Így néz ki Bodrogi Enikő szerelme.

Bodrogi Enikő mindenkit meglepett az X-faktor váélogatóján, mikor elmondta, hogy ő a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, Bodrogi Gyula unokája. A 18 éves lány azonnal levette a lábáról a mentorokat az énekhangjával, és most Herceg Erikával a háta mögött, magabiztosan menetel előre a tehetségkutató műsor fináléja felé.

Nemrég a Story magazin készített interjút a fiatal énekesnővel, és természetesen a magánélete is szóba került. Enikő a lapnak elárulta, hogy már évek óta boldog párkapcsolatban él szerelmével, akire már akkor szemet vetett, mikor még az előző barátnőjével volt együtt.

„Kilencedikes voltam, amikor szemet vetettem Balázsra. Egy évfolyamra jártunk, de akkor még volt barátnője. Aztán szakítottak, és akkor már éreztem, van esélyem. Ott álltam mellette, segítettem feldolgozni a szakítást, és nagyjából egy évvel a megismerkedésünk után össze is jöttünk”

- mondta Bodrogi Enikő, akit az fogta meg a fiatal fiúban, hogy nagyon hűséges típus.

A fiatalok között azóta is nagy a szerelem, de még nem akarnak összeköltözni. Enikő viszont hamarosan boldog tulajdonosa lesz egy kis lakásnak, és bízik benne, hogy ott a párja is gyakori vendég lesz. Az X-faktor versenyzője azt is elárulta, mennyire bizonságban érzi magát a fiú mellett.

„A nyár során előfordult, hogy éjszakánként felriadtam. Ilyenkor simogatta a hátam, megnyugtatott, elterelte a figyelmemet. Ezek nagyon jó pillanatok voltak, akkor is azt éreztem: minden helyzetben kitart mellettem. Az X-Faktor első élő adását is végigizgulta velem. Amikor fel kellett állnom a székről, és a veszélyzónába kerültem, láttam, majdnem elsírta magát, mert azt hitte, kiesek”

Persze az évek során előfordult már, hogy összevesztek valamin, de talán meglepő lehet, hogy bizonyos dolgokban Enikő nagyszülei inkább a fiú pártjára álltak.

„A nagyszüleim nagyon szeretik. Ha összeveszünk Balázzsal, a nagymamám általában az ő pártjára áll. Előfordult már, hogy a nagypapám is neki adott igazat. Ilyenkor persze megkérdezem: ’Hé, ti most kinek a pártján álltok? Nem az én nagyszüleim vagytok?’ De hát mit tehetnék? Ők mindig őszinték. Nem fognak csak azért igazat adni, mert az unokájuk vagyok”

- mondta az énekesnő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás